Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gezginlerin favorisi minicik mekanlar

İstanbul gece hayatında yeni yeni mekanlar doğmaya devam ediyor. Bu mekanların ortak özelliği ufak tefek olmaları... Eski dev kulüpler ve sokak aralarına sıkışmış barlara rakip olan bu mekanlar, 'mahalle kulübü' konseptini yaratıyor. İşte bunlara iki örnek:

Son günlerin en çok konuşulan mekanı Small... Adından da anlaşıldığı üzere, ufacık tefecik bir mekan burası. Etiler Şamdan'ın emektar çalışanlarını görebileceğiniz Small'da DJ Uğurcan Kaya performans sergiliyor. Mekandaki yaş ortalaması, etraftaki gece kulüplerinin aksine hayli yüksek. 'Etraf çoluk çocuk kaynıyor, bizim jenerasyon nerede eğleniyor?' diyenlere tavsiyemdir.


'Small'

Teşvikiye'deki Grey, semtin en alımlı ve en havalı restoranlarından biri. Haftalardır yürütülen hummalı çalışma sonucunda, mekanın alt katında Carbon isimli küçük bir mekan açıldı. Geçtiğimiz cumartesi akşamı, Emirgan'daki Gizli Kalsın'la adını duyuran şarkıcı Zeynep Bastık'la açılış yapan mekan tıka basa doluydu. Bu ufak gece kulübü, canlı müzikli eğlence isteyenler için doğru bir seçenek. Haftanın yedi günü tam gaz eğlenmeye devam!


Carbon, Grey'in alt katında yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA