Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Almanlar’ın Nusret yorumu: ‘Türkler’e özgüven aşılıyor’

Berlin'deyken, Alman gazetesi Bild'in manşetinde fenomen Nusret'in fotoğraflarını gördüm. Kendisinin Almanya'da mekan açacağını düşünürken, aslında bir ödül alacağını öğrendim.
Nusret Gökçe; Bild'in sosyal medyada dikkat çeken, yaptıkları ve söyledikleriyle fenomen olan isimlere verdiği Place to B Influencer Ödülleri'nde bu yıl ödüle layık görüldü. Ödül törenine katılanlar, Nusret'in saltbae, yani tuzlama hareketini yaptı.
Gazetede, Nusret için yapılan yorum da dikkat çekiciydi: 'Nusret'in sosyal medyada benzersiz olması, dünyaya ve özellikle Almanya'da yaşayan milyonlarca Türk'e özgüven aşılaması, adını pozitif bir şekilde duyurması, ödülü kendisine vermek istememizin en büyük sebepleri.' Burada vurgu yapılan 'özgüven' noktası çok önemli. Bugün birçok genç, sosyal medya sayesinde özgüven kazanıyor. Kendisini gösterebilmek için yeteneklerini ortaya koyuyor. Poz vermeyi öğreniyor, tek başına sosyalleşebiliyor, meraklı olduğu alanlarda efor sarf ediyor ve üretkenliğini konuşturuyor. Bu yüzden Nusret; başka ülkelerde yaşayan Türkler'e de çok büyük gaz veriyor! Helal sana Nusret!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA