Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu hafta olup bitenler!

1- Şeyda Coşkun'un Be Light Kitchen'ında, sağlıklı yaşam sohbeti yapılan kalorisiz bir yılbaşı daveti verildi. Coşkun'un danışanlarının fit hallerini görünce çok kıskandım.
Acil diyete girmeliyim.
2- Bebek Lucca'da cumartesi akşam üstleri happy hour partileri başlamış. Hatta mekanın sahibi Cem Mirap, DJ'lik bile yapmış. Bu hafta da Emre Garan kabinde olacakmış.
Cumartesi eğlencesini kaçırmayacağım, orada olacağım.
3- Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde mağazalar kapanıyorken cesaretli tavrı ile bu duruma kafa tutan Kısmet by Milka yeni mağazasını açtı ve bir açılış partisi düzenledi.
Markanın tasarımlarını Berrak Tüzünataç, Şeyma Subaşı ve Serenay Sarıkaya gibi popüler isimler tercih ediyor.
Haftanın en dikkat çeken mücevher partisi sayesinde caddeye ışıltı geldi.
4- Les Benjamins markası, Akaretler'deki yeni mağazasını açtı. Yeni sezon ürünleri keşfedilecek, Nike ile yaptığı iş birliğinden ortaya çıkan yeni spor ayakkabılarından bir tane alınacak.
5- Çeşme Alaçatı'dan bildiğiniz Limon, artık Nişantaşı'nda.
Türkçe pop şarkılar eşliğinde eller havaya dans etmek, Nişantaşı'na kuş bakışı bakmak isteyenler gidebilir.
6- Nişantaşı Must açılalı tam bir yıl olmuş. Çarşamba akşamı da birinci yıllarını kutladılar.
Bol ünlünün olduğu partiye katılamadıysanız, bu hafta sonu gidin, Ercan Gümüşkaya'yı tebrik edin. Geceye siyah kıyafetlerle gidenler, Alman DJ Florian Rietze'nin müzikleri ile çok eğlenmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA