Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Nusret halayı ABD’ye gitse...

Bir süredir Meksika'dayım ama İstanbul gündeminden de uzak kalmıyorum, takipteyim; sekiz saatlik fark bana vız geliyor yani. Bakalım neler oluyor ülkemin topraklarında, radarıma neler takılmış…

SALT BAE'NİN YERİNİ ALIR MI?
Nusret'in halay çekerkenki videosu milyonlarca izlendi. Takipçileri, 'Aferin, özünden kopmuyorsun' diye övgüler yağdırdı ona. Ancak bu halay işi, tuzlama trendinden sonra Amerika topraklarında da yürür giderse, şahane olur. P. Diddy, DJ Khaled, Nusret'in kankaları ne de olsa; bu isimler sahne şovlarında halay çekerse şaşırmayın. Yürü be dostum, kim tutar seni!

YENİ ÜYELİKLİ KULÜP GELİYOR
Soho House'un kurucusu Nick Jones, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yemek vermiş. Birçok popüler ismi de misafir etmiş; olanı biteni, Soho House dünyasındaki yenilikleri anlatmış. Ama durun, benim gündemim onlar değil. Üyelik sistemi ile hizmet veren başka bir kulüp/restoran konseptli grup, bu yıl içerisinde kapılarını açmak üzere İstanbul'da yer bakıyormuş. Şimdilik fısıltı gazetelerinin gündeminde; birkaç güne kalmaz detaylar belli olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA