Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Oscar öncesi bir aylık film maratonu başlıyor

Bu yıl Oscar'a aday gösterilen filmler hakkında hiçbir fikrim yok. 'Sorun bende mi?' diye düşünüyordum ama hayır; aday filmlerin birçoğu vizyona girmemiş de, ondan bilmiyormuşum. Yılın en şaşaalı ödül töreni Oscar'a az kaldı; 4 Mart'ta Jimmy Kimmel'ın sunacağı törende hem ödül heyecanı yaşayacağız, hem de gülüp eğleneceğiz belli ki. Kırmızı halı geçişini merakla bekliyorum; tabii en çok da En İyi Film ödülünü hangi yapımın alacağını... Bu yılki adayların neredeyse hiçbirini seyretmediğim için törene kadar mümkün olduğunca çok film izlemeye kararlıyım.
İşte film listem:
1- 'Call Me By Your Name'
2- 'Darkest Hour'
3- 'Dunkirk'
4- 'Get Out'
5- 'Lady Bird'
6- 'Phantom Thread'
7- 'The Post'
8- 'The Shape of Water'
9- 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'
Filmlerin çoğu henüz vizyona girmedi. Bunların içinden sadece 'Dunkirk' ve 'Get Out'a internetteki film platformlarından ulaşılabiliyor, 'The Post' ise vizyonda. Ödül gecesine kadar filmleri izlemek için koca bir Şubat ayımız var. Şubat'ı Oscar filmleri ayı ilan edin edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA