Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Aşkımız bitti bilekliği geri ver’

Bu mesajı atan bir erkek. Markanın Love Bracelet olarak bilinen modellerinin fiyatı 5 bin Euro'dan başlıyor. Bu bileklikler için en az 40 bin lirayı gözden çıkarmalısınız. Konuya mevzu olan kişi, ünlü bir isim. Bir süredir aşk yaşadığı erkek arkadaşından ayrılınca beyefendi, 'Sana aldığım Cartier bilekliği geri ver' diye mesaj atıyor. Gururlu kızımız da ikiletmeden bilekliği iade ediyor. Yazık bu fason erkeklere. Şimdi bunu alıp bir sonraki kız arkadaşına mı hediye edeceksin?

'Çok oyun oynuyordu...'
Hava ısınıyor, evliliğe gidiyor sandığımız ilişkiler de sapır sapır dökülüyor. Bir kız grubunun en havalı üyesi arkadaşlarımdan biri. erkek arkadaşıyla yollarını ayırmış. Sebep, erkeğinin evde sürekli Playstation turnuvası yapmasıymış. Yahu sokağa çıkıp o bar senin bu bar benim gezse daha mı iyi? Arkadaşım, "Biz kızlar kıskanmayı, tartışmayı, olay yaratmayı seviyoruz" diyor. Peki öyle olsun ama böyle çocuğu kaçırdın, çok üzülürsün çok. Yakında bu haber magazin sayfalarına düşer.

En çok yürüyen modelimiz
Şevval Şahin, bu seneki güzellik yarışmasını kazanan ve dünyada bizi temsil eden güzelimiz. Moda Haftası boyunca yaptığım insta analizde en çok ona denk geldim. Neredeyse tüm defilelerde o vardı. Onun ardından en çok konuşulanlar arasında Itır Esen, Buse İskenderoğlu, Sena Albayrak, Ece Naz Aytemur ve Pınar Tartan geliyor.

Philipp Plein'in gözü üstünüzde!
Arkadaşlar, bizim orijinalinin aynısını üretebilme yeteneğimiz var. Özellikle pahalı marka ürünlerin tıpatıp aynısını çok makul fiyata, aynı kalitede üretiyoruz. Bunu asla savunmuyorum ama bunun da bir piyasası var. Hatırlarsanız, ünlü moda tasarımcısı Philipp Plein; özellikle Türkiye'de kendi markasının çakmalarını giyen kişileri ve satan mağazaları Instagram hesabında ifşa etmişti. Şimdi daha çok korkun çünkü daha kötüsü başınıza gelebilir. Çünkü Philipp, arkadaşları ile İstanbul'da mekan mekan geziyor. Her an kapınızı çalıp mağazanızın kepenklerini kapattırabili; benden söylemesi.

Bir Türk markası daha Londra'da
Misela markasının kurucusu Serra Türker'in ürünlerini çok beğenirim. Hatta hayalimde, erkekler için tasarladığı modellerden bir tane sahip olmak var. Çok kez sosyal yaşamda karşılaşmamıza rağmen haberim yoktu; Arzu Sabancı'nın Instragram sayfasında gördüm, Serra Türker, Londra'nın gözde noktalarından Mayfair'de mağaza açmış. Arzu Hanım'ın dediği gibi; orada yaşayan Türkler ve tatile gidecekler, mutlaka tutun yabancı arkadaşlarınızı kolundan ve gidip gösterin, markayla tanıştırın. Bir gururumuz daha sınırlarını aştı. Tebrikler Serra!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA