Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Her yerde kalp var!

'Her yerde kar var' demeyi çok isterdim ama tarih bu ya; her yerde kalp var! Hem de vıcık vıcık, hiç olmadığı kadar. Aşkın gözü kör mü, zamansız mı ya da acı mı, yoksa, hiç yok mu; fark etmez.
Ne olursa olsun birbirimize hediye almak zorunda olduğumuz bir Sevgililer Günü'müz var. Son birkaç dönemin trendine uyup 'sev' kökünü baz alarak en sevdiklerinize de hediye alabilirsiniz tabii.
En yakın arkadaşınızın, annenizin Sevgililer Günü'nü kutlayıp onlara sevdiğinizi tekrar tekrar söyleyebilir, hediyeler alabilirsiniz. En kötüsü kendimize alırız hediyemizi, öyle değil mi?

KIRMIZI DETAYLAR
Kalp kalp kalp! Çok moda! Kalp figürünün revaçta olduğu son günlerde; kalpli bir şeyler giymenin de, hediye almanın da tam zamanı.
Kalp bir küpe, kalpli yumuşacık bir triko ya da ayakkabı neden olmasın? Kalp formlu bir çanta ya da kalpten bir gözlük; eğlenceyi romantizmle harmanlamayı sevenler için doğru seçenek olacaktır. Yani bu sezon kalp olayında abartmaktan korkmayın; hem şimdi, hem de önümüzdeki birkaç sezon daha kalp detaylarını üzerinizde taşımaya devam edin.
Ayrıca kalpli desenleri yalnızca giyim kuşama da mal etmeyelim. Nail art konusunda da kalplerden yardım alabilir, hatta saçlarınızı kalp şeklinde toplayabilirsiniz.
Blake Lively'nin geçen yılki Sevgililer Günü'nde saçlarını nasıl şekillendirdiğini hatırlayan var mı? Saçlarının arkasını kalp şeklinde toplayan Lively'nin bu romantik saç şekli, bu yıl romantizmi ve hatta eğlenceyi görünümüne yansıtmayı sevenlere ipucu olabilir.
Ayrıca konu kalp ve Sevgililer Günü'yse; kırmızı renkten de kaçınılmaz. Bu yalnızca bir ruj, şapka, çizme ya da kırmızı kalpli minik bir broş olabilir. Belki de tamamen kırmızı giyinebilirsiniz; neden olmasın? Elbisenizden çantanıza, ayakkabınızdan aksesuvarınıza kadar, tümde kırmızı tercihi, sizin sıkı bir trend takipçisi olduğunuzu vurgulayacak; unutmayın. Ancak yalnızca seksi değil, cool görünüm de elde edeceğiniz tümde kırmızı giyme konusunda da bazı kurallara dikkat etmenizde fayda var. Günümüze uygun, modern görünümü yakalamak istiyorsanız; yoğun seksapaliteden sıyrılmalı, görünümünüzü doğal saçlarla, belli belirsiz nude tonlardaki makyajınızla tamamlamalısınız. Ve yine tümde kırmızı kullanımında teninizin görünmesine izin verin. Ayrıca farklı renkleri değil, kırmızının tonlarını bir arada kullanıp açık ve koyu geçişlere yer verin. Kırmızı ve nude renklerle toprak tonlarının bir arada kullanılması hoş olabilir. Ayrıca su yeşili, haki ve yeşilin daha birçok tonuyla kırmızıyı kombinleyebilirsiniz. Aynı ya da farklı materyalleri de bir arada kullanmaktan kaçınmayın.
Örneğin kırmızı rugan ve kırmızı yünü birlikte kombinleyin.
Aksesuvarda farklı renk tercih edecekseniz, kırmızının; metalik gri ve gold tonlarla mükemmel olacağını söyleyebilirim.
Kırmızının son moda yorumcularından, Chiara Ferragni ve Giovanna Battaglia Engelbert'e dikkat çekerim. İkisi de çok iyi ancak Giovanna Battaglia'nın görünümü çok çarpıcı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA