Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hadise’nin klibine, yatak reklamlarına takacağınıza...

Hadise'nin 'Sıfır Tolerans' şarkısının klibi cezayı yedi. Çok seksiymiş, kötü örnek oluyormuş. Daha önce Gülşen'in klibi de ceza yemişti.
Bir dizide aşıklar öpüştü diye aile birliği ve dirliği derinden sarsıldı.
Allah, cümlemizi korudu da tak diye cezası kesildi!
Dün 'yatak reklamları aile adabına uygun değil, yasaklansın' bile dendi yani.
Tek korkumuz; seks, yatak, kadının dekoltesi, sevgililerin öpüşmesi... Aşktan, sevgiden, sevişmekten, dişi enerjisinden ödü patlıyor birilerinin.
Ama kimseler; televizyondaki silahlı, 'asarım keserim' edalı, kadınları döven, aldatan, evlere kapatan, ırzına geçen adamlardan şikayetçi olmuyor.
Ey aşktan, dekolteden, öpüşmeden şikayetçi zihniyetler!
Mesela şehrimiz İstanbul'u, mafya tipli, kadını eşya gibi gören adamlar bastı görmüyor musunuz? Kadın-erkek dengesi eskisinden beter oldu; en ama en karanlık çağını yaşıyor, farkında değil misiniz?

KADIN KARIŞMAZ!
Bu diziler, insanların davranış kodlarını sinsi sinsi nasıl etkiliyor, anlayamıyor musunuz?
Reyting rekortmeni dizilerin erkek karakterleri, bizim erkeklerimize de yol açmıyor mu zannediyorsunuz?
Erkek dediğin; silahını beline takar, tepesinin tası atar, üç-beş kadınla aynı anda birlikte olabilir, kadın evde onu bekler, kadın susar, kadın karışmaz, kadın anlamaz. Ama gelin görün ki; çocuklarımızın, gençlerimizin asıl korunması gereken onlar değil; aşk, güzel ve seksi kadınlar...
Hadi oradan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA