Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sokak modası

Moda haftalarının en keyif veren ikilisi; sokak modasının yıldız ve yıldız adayları ile sokak modası fotoğrafçılarıdır.
Defile başlamadan bir saat önceden yüzlerce fotoğrafçı mekanın dışında kilit noktalarda bekler. Sonrası; başlasın sokak defilesi. İnanın en az içerideki defile kadar ilginç, hatta daha eğlencelidir.
Defilesi olan markanın en gözde kıyafetlerinden biri giyilir, manken edasında yürünmeye başlanır ve fotoğrafçının dikkatini çekmek için gereken her türlü numaraya başvurulur. Burası, tek bir karesi çekilsin diye en absürt kıyafetlerin sergilendiği bir arenadır. Günde beş defileye gidilecekse, her defile için farklı kıyafetler giyilir. Ve burada asla ukalalık, 'Sen kimsin ki beni çekiyorsun' derdi yaşanmaz. Aksine herkes herkese rahatça, uzun uzun, hatta gülümseyerek poz verir. Zaten vermeyecek olan da defilenin başlamasına yakın zamanda gelir ve hemen yerine oturur. Sokak modası fotoğrafçılarının kemikleşmiş favorileri hâlâ Anna dello Russo, Giovanna Battaglia ve Chiara Ferragni. Fotoğrafçılar arasında çıkan koşuşturmacadan ve karışıklıktan, bunlardan birinin geldiği hemen anlaşılır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA