Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Tuhaf seçimleriyle şıkları gölgede bıraktılar

Son günlerde moda dünyasının yeni akımı olan 'tuhaf seçimlerle çok konuşulmak', Altın Kelebek Ödül Töreni'nde de ön plandaydı.
Artık en seksi olan konuşulmuyor, en farklı olanlar ses getiriyor. Bu törende de Hadise ve Serenay Sarıkaya'nın kıyafetlerini çok tartıştık. Hadise ve Serenay; kırmızı halıya uygun olmayan seçimleriyle, gecenin hem kaybeden, hem de kazanan isimleri oldu.
Hadise, gece için Christian Dior'dan seçim yapmış.
Aralık ortasında giydiği yazlık plaj şapkasını kafasına öyle geçirmişti ki, ne o bizi görebildi, ne de biz onu görebildik. Ama olsun, kıyafeti ağır bir mesaj içeriyormuş.
Hadise sayesinde Meksika'ya gidip tarihin ilk kadın rodecularını yani Escaramuza'ları öğrenmiş olduk. Hadise, daha sonra kıyafetine gelen eleştirilere dayanamayıp sosyal medyada 'Kadınların, kadına yaptığı bu iğrenç yorumlar neden?' diye bir paylaşım yaparak olayı kadına şiddet gibi ciddi bir konuya getirdi. Bu konuyu bir kıyafet eleştirisiyle bağdaştırması, gecede vermeye çalıştığı güçlü kadın mesajına ters düştü.
Serenay Sarıkaya'ya gelirsek... O, ülkenin tarzıyla, şıklığıyla en özel ismi.
Ama gelin görün ki; gecede bizleri en büyük şoka uğratan kişi oldu. İlk gördüğümde töreni protesto ediyor sandım. Kıyafeti o kadar kırmızı halılık değildi ki... Umarım bu yeni ters köşe tarzını alışkanlık haline getirmez de eski sevdiğimiz Serenay'ı tekrar görürüz.
Gecede Gülben Ergen, şapkasını evde unutmuş Noel anne kıvamındaydı. Neslihan Atagül, tepeden tırnağa altın suyuna batmış Mısır kraliçeleri gibiydi. Özge Özpirinççi, 'G.O.R.A.' filmindeki 'Ceku' karakterini canlandırmış da galasına gidiyor gibi görünüyordu. Hatta sayesinde 'Selena' ve 'Ruhsar' gibi birçok diziyi de hatırlamış olduk. Elbisesi yakışmış ama saç aksesuvarı şıklığını bozmuş.

En beğenilenler
Gelelim gecede en beğenilenlere... Başak Dizer, 60'lar tadında çok hoş kesim bir elbiseyle katıldı törene. Elbise öyle yakışmış ki, hepimiz ona hayran kaldık.
Demet Özdemir, gecenin şıklarındandı.
Geçen yıl Altın Küre Ödülleri'nde Jessica Biel'de gördüğümüz ve çok beğendiğimiz Elie Saab elbisenin farklı renkli olanı, Demet'in doğal havasına çok yakışmış.
Dilan Çiçek Deniz, kırmızı elbisesinin içinde su gibiydi. Anlamsız uzunluktaki saçlarını toplamış ve çok zarif olmuş.
İrem Helvacıoğlu da kıyafetinden ziyade dupduru ve naif güzelliğiyle, gecenin en beğenilen isimlerinin başında geldi.
Güzelliğiyle dikkat çeken bir diğer isim de Afra Saraçoğlu oldu. Hem saçları, hem makyajı, hem de fiziğine yakışan şık elbisesiyle gecenin kazananlarındandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA