Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hazal Kaya’yı kim şeker hastası yaptı?

Lifetime TV kanalında yayınlanan #seninmucizen programına konuk olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, rol aldığı 'Adını Feriha Koydum' dizisi zamanında dış görüntüsüyle eleştirilince basınla travmatik olaylar yaşadığını itiraf etti.
Kaya, şöyle konuştu: "Çok fazla eleştiriye maruz kaldım. Şeker hastalığım da o dönemde çıktı. Sonra da çok kilo almakla suçlanınca ne yapacağımı bilemedim.
Boyumu ben belirlemiyorum.
1.58 boyum.
Evet standartlara göre kısa boylu olabilirim. O standardı ben belirlemedim, dolayısıyla beni ilgilendirmiyor.
Evet doğru, takozla oynuyorum." Kaya'nın açık sözlülüğünü seviyorum, yine net açıklamalarda bulunmuş ama medyayı kendisini şeker hastası yapmakla suçlamasını garipsedim.
Genç yaşında TV sektöründe büyük tecrübe kazanan bir oyuncu, fazla kiloları yüzünden eleştirilere üzülüp şeker hastası oluyorsa bu öncelikle onun sorunudur. Kimler için ne haberler çıktı, ne büyük skandallar yaşandı. Hazal'ın eleştirileri sağlığına etkileyecek kadar çok dikkate alması bence en büyük hatası. Hazal, aynı söyleşide kendisine örnek aldığını belirttiği Jennifer Lopez ile ilgili çıkan haberleri okusa yeter! Yurt dışındaki magazin basında bize göre çok daha sert haberler yapılıyor.
Yani Hazal'ın bu eleştirilere alışık olması lazım. Ünlü olmanın, genç yaşta büyük paralar kazanmanın, herkes tarafından tanınmanın bazı dezavantajları da oluyor. Hazal, her yazılanı kafaya takmamalı!

MEDYA PATRONU
Birçok gazeteye haber olan bu söyleşiyi bir medya patronu yaptı.
MCD Medya Başkanı ve Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya; kadınları güçlendiren, içlerindeki gücü keşfetmelerini sağlayan ve ilham veren proje #seninmucizen'de Ajda Pekkan'dan Hande Ataizi'ye birçok önemli isimle, kadınlara ilham kaynağı olacak keyifli söyleşilere imza atıyor. Aslında Güvenkaya'nın programdaki başarılı performansı beni hiç şaşırtmadı, o zaten sanatçılarla hep iç içe olmuş bir insan.
Oflaz'ı MTV Türkiye döneminden tanıyorum, başarılı bir medya patronuydu, Türk müzik sektörüne yeni bir vizyon kazandırdı. Manga ve Emre Aydın'ın MTV EMA ödülü kazanmasında Güvenkaya'nın da payı vardı. Güvenkaya'nın şimdi yaptığı söyleşilerle kendi kanalının izlenme oranlarını yükseltmesi, çalışanlarına da güzel örnek olsa gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA