Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocuklarınızı uzak tutun!

Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde amcasına ve eşine ağır hakaretler ettiği, kendince 'şaka' olarak gördüğü bir video paylaştı. Gizli çekilen videoda Batur; amcasına, "Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından eşin güzel olur. Sen adam mısın? Adana'da hiç kimsenin takmadığı bir adamdın.
Şimdi iki-üç kişi, fotoğraf çektiriyorlar diye... Adın bile yok. Neydin, ne oldun?" gibi sözler sarf ediyordu.
Videoda küfür sayısı da fazlaydı.
Bu videoyu kendi kanalında yayınladıktan sonra büyük tepkiler alan Batur, daha sonra "Hatamı anladım, özür dilerim" dedi.
Elbette herkes hata yapabilir ama Batur'un yaptığı hatayı anlayıp pişman olacağı konusunda şüphelerim var.
Batur'un bir-iki videosunu izleyince onun daha çok izlenmek için pek çok şeyi yapacak tipte biri olduğunu anlıyorsunuz.
Batur'un limitleri zorlayan, rahatsız edici, provokatif bir tarzı var. Tepkilerden besleniyor ve ne kadar çok tepki çekerse o kadar izleneceğini biliyor. Adamın 8 milyon 637 bin takipçisi var ama doymuyor, daha fazla rezillik yapıyor!
Normalde Adanalı bir amca, 'Eşin çirkin, sen adam mısın?' hakaretini duyduğu anda Batur'u feci şekilde döver. Ben söz konusu videoda amcanın da rol yaptığını düşünüyorum!
Bir videosundaki şiddet ve istismarı teşvik edici sözlerinden dolayı Batur'dan, Altın Kelebek ödülünün geri alındığını da unutmayalım!
Asıl üzücü olan Batur'u en çok çocuk ve gençlerin izlemesi!
Peki, çocukların ahlakını bozan, karakter gelişimine zarar veren Batur'un videolarına reklam verenler ne yaptıklarının farkındalar mı? Çocuklarınızı bu adamdan uzak tutun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA