Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Malzeme çıkaracak başka birini bulamadınız mı?

Nihat Doğan ismini bu köşede anmak istemezdim ama yaptığı son açıklama muhalif kesime malzeme olduğu için birkaç kelam emek istedim.
Doğan, Youtube kanalından AK Parti'ye kırgın ve küs olduğunu söylemiş ve bazı eleştirilerde bulunmuş. İnternet medyasında da 'Nihat Doğan gemiyi terk etti' diye haberler çıktı.
Nihat Doğan ne zaman AK Partili oldu hatırlamıyorum. Evet, bir dönem bol bol yalakalık yapıp kendini AK Partili diye lanse etmeye çalıştı. Bunu yapmasındaki amacını da herkes biliyor!
Hiç öyle kendini AK Parti'nin evladı gibi yansıtmaya çalışmasın. Ben, bu yozlaşmış zatın, kendini AK Partili gibi göstermeye çalışması bile iktidarın zararının dokunacağını bu köşede yazmıştım. Sonuçta bir dönem Seda Sayan'la yaşadığı aşkla magazin ünlüleri kervanına katılan, sanatından çok imza attığı skandallarla gündeme gelen birinden bahsediyoruz. Doğan, kariyerinde dibe çökünce, sağa sola sataşıp gündeme gelmeye çalışınca daha çok skandala imza attı ve sonunda çalıştığı TV kanalından da kovuldu.

O KİM Kİ?
Ekranlara çıkamayacak kadar kendini rezil eden Doğan, şimdi YouTube'dan yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye çalışıyor.
Muhalif basın da Nihat Doğan'ı sanki çok önemli biriymiş gibi lanse ediyor.
Nihat Doğan, AK Parti'yi eleştirmiş! Elbette her siyasi parti eleştirilir ama Nihat Doğan kim ki? Malzeme çıkaracak başka birini bulamadınız mı?
Ayrıca gemi diye bahsedilen tam olarak nedir? Bir tek gemi var, o da "Başka Türkiye yok" diyen halkın gemisidir. Ben Doğan'ın halkın gemisine bile binebildiğini sanmıyorum. Doğan, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşi bir şekilde katledilmesinden sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımla da kendi kendini yok etmemiş miydi? Bu zatın saçma sapan açıklamalarını haber yapıp gündemi meşgul etmeyin lütfen.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA