Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugünlerde spora başlayabilirsiniz

Bugünlerin rengi kırmızı, herkes yüksek ve hiç kimse ne yapacağını bilmiyor. Şunu belirtmekte fayda var; insanlık son yedi yıldır büyük bir kaostan geçti. Şimdi ise yeni bir yedi yıllık sürece giriyor. Dolayısıyla düşündüğünüz, düşünmediğiniz herkesin hayatı değişirken, gökyüzü önce kurumlar ve yapılar değişecek diyor. Hem insanların, hem düzenin, hem de eş zamanlı iklimin değişmesi zaman zaman kargaşa çıkmasına sebep olacak.
Bu yüzden hiç olmadığınız kadar sakin olmanızı, hatta Ocak ayının sonuna kadar adrenalininizi düzenlemek için spora başlamanızı tavsiye ederim.
Yorgun uyanmanız, bir anda kendinizi enerjik hissedip akşam saatlerinde yükselmeniz, geceleri uyuyamamanız tesadüf değil. Yerin ve gökyüzünün beraber aktığı günlerden geçiyoruz.
Son yedi yıldır kendinizi yorgun, bıkkın, başarısız veya isteklerinin bir adım bile ötesine geçmemiş hissediyorsanız; şimdi sizin için hızla akan bir dönem başlıyor.
Örnek vermek gerekirse; son yedi yıldır çok kazanan 1981 doğumlu Akrep burcu Volkan Demirel'i, 1987 doğumlu Kova burcu Arda Turan'ı, 1988 doğumlu Terazi burcu Caner Erkin'i ve 1985 doğumlu Kova burcu Selçuk İnan'ı; 2018 yılında çok daha somut, net kararlar alırken göreceksiniz. Son yedi yıldır oldukça başarılı olmalarına rağmen hayatlarındaki kargaşanın hiç bitmediğini; doğdukları yıl ve burçları söylüyor. Başarılarının önüne geçen hayatları, 2018 yılında çok daha farklı bir yön alacak. Nasıl mı, hemen söyleyeyim.
Onların da hayatında yeni bir yedi yıllık döngü başlarken, Satürn'ün Oğlak burcuna geçişi ve Uranüs'ün Boğa döngüsü; karmaşadan tamamen uzaklaşacak adımlar atacaklarını işaret ediyor. Siz de bu yıllar arası doğan biriyseniz, son yedi yılın karışıklığından ve iç huzursuzluğundan çektiyseniz; önümüzdeki yedi yıllık döngü hayatınızın yönünü değiştirecek.
Özellikle burcunuz da aynıysa, bu yorumlarımı bir kenara not alın derim.

ASTROGÜNDEM

Bugün Ay, iletişim gezegeni Merkür'le ters düşüyor ve parasal konular yüzünden çıkabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Medyada, dikkatsiz konuşmalar sonucu başı ağrıyan insanlara şahit olabiliriz. Özellikle siyasi arenada yapılacak konuşmalar çok farklı yerlere çekilecek. Konsantrasyon gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız. Teknoloji sorunları her yerde!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA