Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018’de kadınlar ön planda olacak

2018 yılının en'lerini vermeye devam ediyoruz. Yarın sizin için bir sürprizim var.
'2018'in 7 gün 7 gece enleri'ni verdikten sonra, yarından itibaren 2018 yılında aşk, para, sağlık alanında brçları nelerin beklediğini yazacağım. Yeni yıl yorumlarımı okumakla kalmayın, notlar alın çünkü büyük günler hızlı geçer unutmayın. Yeni yılı iyi yönetirseniz kazanacağınız çok şey olacağı gibi, hayal ettiklerinize de kolayca ulaşırsınız. Yediyıllık bir döngü biterken; sistemi, düzeni, sınırları düzenlemek için gün sayan 2018 yılı baştan aşağı büyük insanların derdi olacak.
Bu durum gündelik hayatlarında kalbi ile aklı arasına sıkışmış herkesi çözüme davet ediyor. Gökyüzünün 'Bana ayak uydurana tüm kapıları açarım' sözlerine kulak verin. Sadece biraz pratik ve hızlı olun.
Çünkü 2018 Jüpiter-Akrep seyri, 'Duraklarsanız tökezlersiniz' diyor.
2018 yılının enlerinin yedinci gününde gündemimiz güzel kadınlar! Gökyüzü alımlı, güzel, bakımlı, farklı tüm kadınları 2018 yılında yeni fırsatlar verecek. 2018, kadınlara daha farklı imkanlar sunacağından ve dişil burçlar tarafından yönetileceğinden dünyanın her köşesinde kadınlar eskisine nazaran daha çok önlerde yer alacak.
Kişisel bakımın, güzelliğin, estetiği, stilin daha çok popüler olacağı 2018 yılında, kişisel marka sahibi olmak isteyenler de önemli adımlar atacak. Kadınlar güzelliklerine güzellik katarken, yeni yılda herkes kendini baştan yaratacak. Öyle ki; 2018 yılının Mayıs ayına kadar estetikte ne kadar uç noktalara gelindiğini, kişisel markalarda, kimlerin ne kadar büyük başarılar elde ettiğini konuşacağız.
Peki bizim bildiğimiz güzeller arasında en çok konuşulacaklar isimler kimler derseniz; 1979- 1982 yılları arasında doğanlar. İlişkileri, işleri hakkındaki açıklamaları ile gündemden kolay kolay düşmeyecekler arasında 1979 doğumlu Çağla Şikel 1980 doğumlu Özge Ulusoy ve 1980 doğumlu Tülin Şahin var.

ASTROGÜNDEM
Güneş-Uranüs iletişimi, her şey daha yeni başlıyor diyor. Bugün, uluslararası diplomaside sıcak gelişmelere odaklanacağız. Ülkelerin sınırlarının yeniden belirlenme ihtimali gündeme gelirken, bir taraftan da komşu ülkelerin güç savaşı içine girdiklerini göreceğiz. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız, çözüme kavuşturmak istediğiniz sorunlarınızı halletmek isteyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA