Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Teknoloji herkesin sınavı olacak

Bulutların dağılıp güneşin ışıkları ile tüm karanlığı yok etmesini istediğimiz günlerden geçiyoruz öyle değil mi? Yine kolay olmayan, yine düğüm düğüm duyguları üstü üste yaşıyoruz öyle değil mi?
Anlam veremediğiniz gelgitlerle yorgun düştüğünüzün, bir de üstüne herkesin kaygılı hallerinden sıkıldığınızın da farkındayım emin olun. Gelin isterseniz, bu haftaya farklı başlayın. Kendi planlarınıza odaklanın. Gündelik planlarınızdan yaz aylarında yapacaklarınıza kadar her şeyi planlamaya ne dersiniz?
Her şeyin eskisinden daha çok gün yüzüne çıkması tesadüf değil. Ülkelerin birbirleriyle ilgili planlarından tutun da 21'nci yüzyılın en trend olan sektörlerine kadar birçok şey belli olmaya başladı.
Bu yüzyılın uyanışı olarak adlandırılan Kova çağının Kova tutulmaları serisi; tüm kurum ve yapılara, yönünüzü teknolojiye doğru çevirin diyor.
Teknolojiyle eşleşmeyen her söktürün bir şekilde travma yaşayacağını vurguluyor.
'Hangi sektörler travmaya girecek? diyorsanız', hemen söyleyeyim; moda!
Evet, doğru okudunuz. Gelecek olan teknoloji bugüne kadar tahtından inmeyen modanın duayen markalarını da yutacak. 'Peki, bugüne kadar teknoloji devi olanlar ne olacak?
Köşeyi mi dönecek?' derseniz; evet yarısı köşeyi dönecek, diğer yarısı ise teknolojik yeniliklere adapte olamazlarsa, geri planda kalacakları gibi para ve itibar da kaybedecek.
Bugünden itibaren Güneş, Balık burcuna geçerken yönetici gezgeni Neptün'le iş birliği yapacak.
Güneş ve Neptün'ün kafa kafaya vermesi dünyada isim yapmış birçok ünlü markanın prestijlerini korumak için çok farklı kararlar aldıklarını gösterecek.
'Daha açık konuş' derseniz, hemen bir örnek verebilirim.
Geçtiğimiz günlerde dünya devi Amazon'un ödediği para cezasının gelecekte birçok satış sitesine örnek teşkil edeceğinden hiç şüpheniz olmasın.
Bir anda her şey arapsaçına dönebilir diye altını çiziyor Güneş'in Balık burcuna geçişi. Aynı zamanda bu geçiş su ile ilgili birçok sorunun çözülebileceğini göstereceği gibi denizleri yakından ilgilendiren doğa olayları da yaşanabilir.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Uranüs 45'liği, uluslararası alanda çalışan sigorta şirketlerini hedefine alıyor. Özellikle hem ülkemizde, hem de uluslararası arenada hizmet veren sigorta şirketlerinin arka planında dönen olaylarla ilgili haberler çıkabilir. Özel hayatımızda ise kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Güven duygumuzu zedeleyen insanlara karşı duvar ördüğümüz bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA