Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşık olan burçlar neler yapar?

Söz konusu aşk olunca herkesin eli ayağına dolaşıyor. Kime aşkın tanımını sorsak hep farklı cevaplar alıyoruz. Kimine göre emek, kimine göre güven, kimine göre ise huzur… Peki, bu duyguyu burçlar özeline indirirsek hangi burç, ilişkisinde hangi beklenti içine girer ve aşık olmuş ruh halini hemen yansıtır? Gelin hep beraber bakalım...
Koç: Önce kendine saklar ve adımlarını bilinçli atar. 'Seviyorum öyleyse varım' sözü yaşama nedenidir. Aşkta aradığı ise enerjisini dengeleyecek bir atmosfer ve buna uygun bir sevgilidir.
Boğa: İlişkilerde acele etmeyi sevmez. Tatlı sözler enerjisini yükseltir. Aşkta aradığı ise zevk sahibi, her ortama eşlik edebilecek bir eştir.
İkizler: Hep şüphe doludur. Heyecanını ve merakını gizleyemez. Kıskanç yönünü bastırmaya çalışır, zıt fikirler ilgisini çeker.
Yengeç: Aşk ilk planda gelir. Empati kurma özelliği çok gelişmiştir, yapıcıdır. Duyduklarını unutmaz. En ufak sürprizler bile onu mest eder.
Aslan: Aşkta liderdir ve ateş grubunun en romantiğidir. Gözlerinin içi parlar, ışık saçar. Aşkta ise yöneten taraf olmak ister.
Başak: Sevgisini belli etmekte zorlanır, her şeyi kendi içinde yaşar. Riski pek sevmez; onu yormayacak, hayatını kolaylaştıracak ilişki, idealdir. Aşkta pürüzleri sıfıra indirmek ister.
Terazi: Her şey gözüne mükemmel görünür. Kavgadan kaçar, anlayış önemlidir. Aşkta aradığı ise özgürlüğünü kısıtlamayan anlayışlı bir eştir.
Akrep: Sezgileri güçlenir ve aldatmaya asla yer vermez. Duygularını yoğun yaşar ve yaşatır. Aşkta aradığı ise kaygılarını giderecek sağlam, azimli bir eştir.
Yay: Aşkı serüven gibi yaşar. Ani sürprizlerle doludur. Dışa dönük ve kendini geliştiren insanlardan etkilenir.
Oğlak: Yere göğe sığamaz. Mesafeli duruşu ilk başta ürkütebilir. Aşkta biraz söz dinleyen, hükmedebileceği bir eş arar.
Kova: Aşkta her türlü iniş çıkışı yaşamaya hazırdır. Planlı ve dikkatli yaklaşımlar ilgilisini çeker. İlişki temelinin sağlam olması önemlidir.
Balık: İlgi varsa Balık da vardır. Onun için aşk gözler demektir. Duyarlılıktan etkilenir. Aşkta sorumluluğu karşı taraf yüklensin ister. Tutku olmalıdır.

ASTROGÜNDEM

Ay-Güneş karesi, olmazların olabileceğinin duyurusunu yapıyor. 2015 yılından itibaren medyada bahsi geçen terör liderlerinin iadesini gündeme getiriyor. Düşünmeden hareket etmek, magazin isimlerini zor durumda bırakabilir. Özellikle bir süredir basından uzak duran isimlerin sansasyonel açıklamaları gazete manşetlerini süsleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA