Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu dönemde para biriktirebilirsiniz

Bugünden itibaren sevgi önem kazanıyor. Neden diyecek olursanız aşk gezegeni Venüs, Zodyak'ın en duygusal burcu Yengeç'te yaklaşık 25 gün sürecek seyahatine dün başladı. Venüs, Yengeç burcunda kendisini rahat hisseder ve duyguları açık eder. Aile temasının, anaç duyguların, duygusal paylaşımların, sevginin, aşkın, bağlılığın çok daha artacağı günler yaşayacağız. Birlikteliklerde güven duygusu ön plana çıkarken koruyup kollanan aşklara da şahit olacağız.

İYİLEŞİYORUZ
Değişimden korkanların dahi cesaretini ortaya koymaktan çekinmeyeceği bu süreçte değer verdiğimiz her şeyin adeta üzerine titreyeceğiz. Nasıl sevdiğimiz, neden sevdiğimiz, güzellik anlayışımız, ilişkilerden ve hayattan beklentilerimiz, değer verdiğimiz duygularımız ve benliğimiz ön planda olacak. Birlikteliklerin olağan akışı değişirken kalbimizin sesini dinlemekten geri kalmayacağız. Birbirinizi sevdiğinizden emin olduğunuz ancak bir türlü doğru iletişimi yakalayamadığınızı düşündüğünüz bir ilişki yaşıyorsanız, bilin ki bu süreçte çok daha dingin ve anlayış dolu günler geçireceksiniz.

DUYARSIZ DEĞİLİZ
Merhamet duygusunun da ön planda olacağı bu gökyüzü hareketi esnasında etrafımızda olan bitene duyarsız kalmayacak, toplumsal olaylara da çok daha hassas yaklaşacağız. Özellikle sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilir, bizler de işin bir ucundan tutmak isteyebiliriz. Venüs'ün Yengeç burcundaki seyri yalnızca ilişkileri değil maddi konuları da işaret ediyor. Tasarruf yapmak bu süreçte çok daha kolay olurken, ihtiyaçlar dahilinde harcamalar yapmaktan da çekinmeyeceğiz. Yaşam alanımızı yenilemek, yatırım yapmak, belki yeni bir ev ya da araba almak için olumlu günler yaşayacağız. Para biriktiremediğinizden şikayetçiyseniz ve bir türlü gerekli imkanı sağlayamadıysanız, 25 günlük süreci değerlendirmenizi tavsiye ederim.

ASTROGÜNDEM
Yolu sormak kaybolmaktan iyidir. Mars-Chiron 60'lığı Ayasofya gibi tarihteki yeri ve anlamı büyük olan kutsal mekanları gündeme getirebilir. Futbol camiasının prensiplerinin çarpışacağı bugün güç savaşlarına tanık olabiliriz. İkili ilişkiler adına kıskançlıklar artmaya başlarken, sorunların temeli geçmişe dayanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA