Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yüklerimizi bir kenara bırakıyoruz

Güneş bugünden itibaren, güçlü iletişimi ve hiç bitmeyen merakı ile bilinen İkizler burcuna geçiyor. Güneş, İkizler burcu için ışığını saçmaya başlarken, tüm burçların da hayatına dokunacak. Bu süreçte zihnimizi, düşünce yapımızı, iletişim yöntemlerimizi, ailemiz ile olan ilişkilerimizi, sosyal hayatımızı çok daha iyi yönetirken, pratik çözümlerle sorunlarımızın da üstesinden gelebileceğiz.
Özellikle medya, basın, yayıncılık sektörü hareketlenirken bizler de kendi yaratıcılığımız adına yatırımlar yapabiliriz. Ne gibi yatırımlar derseniz; yeni bir kursa başlama, kitap yazma, yeteneklerimizi paraya çevirme, entelektüel yönümüzü geliştirme adına ciddi adımlar atabiliriz.
Zodyak takım yıldızının üçüncü burcu olan İkizler burcunun dinamik yapısını üzerimizde hissederken değişken ruh halini yansıtmaktan geri kalmayacağız.
Bu durum bir mutlu, bir mutsuz olacağımız anlamına gelmiyor.
Aksine bahar aylarının ruhuna yakışır şekilde hareketli ve enerjik olacağız.
İçimizdeki neşeyi yaşayacağız. Hayata karşı duruşumuzu esneteceğimiz bu süreçte hayattan da keyif almaya başlayacağız. Üzerimizde taşıdığımız yükleri bir süreliğine de olsa kenara bırakmak hepimize iyi gelirken aslında ne kadar da yorgun olduğumuzu fark edebiliriz.
Özellikle gökyüzünün yoğun gündeminde bir nebze olsun rahatlamamızı sağlayacak olan Güneş'in İkizler burcundaki hareketi, kendimizi tanımamıza da yardımcı olacak.
İkizler burcunun ilk 10 günü içinde doğan İkizler burçları; entelektüel, empati kurabilen, yerinde duramayan, bildiğini konuşan, insanlarla tanışmaktan hoşlanan karaktere sahiptir.
İkizler burcunun ikinci 10 günü içinde doğanlar; edebiyat, sanat, reklamcılık gibi yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olurlar. Farklı kültürleri tanımaktan ve seyahat etmekten hoşlanırlar.
İkizler burcunun üçüncü 10 günü içinde doğanlar; az ama öz konuşmayı tercih ederler ve özgürlüklerine çok düşkündürler.
Konular üzerinde uzmanlaşmak isterler.


ASTROGÜNDEM

Güneş bir ay boyunca İkizler burcunda yerini alacak. Sosyalleşiyoruz, bir yandan da iletişim çağının handikapları ile yüzleşiyoruz. Yoğun bir gündem bizleri bekliyor. Dünya siyaseti hareketlenirken, hiç hesapta olmayan ülkelerin de bugünden itibaren açıklamalarını dinleyebiliriz. Zamanın çok daha hızlı aktığı günlere hazır olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA