Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu dönemde yıkıcı değıl yapıcı olacağız

Akıllara durgunluk verecek kişisel değişimlere hazır mısınız? Kendi varlığımızı sorgularken, dış dünyanın sürprizleri de olacak. Kim açık oynar ve esnek olursa, hayat onu ödüllendirilmeyi hedefliyor. Güvenliğin ancak tutarlı olanlar için gerçek bir anlam kazanacağı günlere giriş yaptık. Geçmiş deneyimlerinizi gelecekteki beklentileriniz ile karşılaştırırsanız ancak kendiniz için mükemmel bir sonuç çıkarabilirsiniz.
Değişimden korkmak, karanlıkta uyuyamamaya benzer.
Affetme ve devamlılığı bir arada tutabilirseniz gök kubbe, atlaslarınızda mucizeler yaratma konusunda çok cömert bir döneme giriyor. Bazen kazanmak için kaybetmeyi de göze alacağımız günler yaşarken, önemli olanın iyi niyet olduğunu da fark edeceğiz.
Gökyüzü tüm hızıyla akarken, hayatımızdaki değişimleri kısa sürede fark edemesek de uzun vadede ciddi dönüşümler yaşayacağız.
Gökyüzü kendisini Retrolara teslim etmişken ve devrim gezegeni Uranüs, Boğa burcuna geçmişken sanmayın ki her şey aynı kalacak.
2018 yılını anlattığım 'Dünya Değişiyor' kitabımda da kaleme aldığım gibi değişimin kaçınılmaz olduğu bir yıl yaşayacağız.
Gökyüzü bize ne öğretmek istiyor?
Statüyü korumak adına neyi feda ettiğimizi biliyor muyuz sorusunun cevabını bulacağız.
Kaybettiklerimizin mi, yoksa kazandıklarımızın mı daha önemli olduğunu anlayacağız.
Mümkün olduğunca hiçbir şeyi tek taraflı değerlendirmemek gerektiğini fark edeceğiz.
Değişikliği kucaklarken, kimsenin özgürlüğüne sahip olamayacağımız gerçeğini kabul edeceğiz.
Alışkanlıklarımızı zorla değil gönüllü bırakmayı tercih edeceğiz.
Yıkıcı değil yapıcı olacağız.
Maneviyat mı, yoksa maddiyat mı ön planda olmalı sorusunun anlamını kavrayacağız.
Aile, dostluklar ve sağlığın önemini daha iyi anlayacağız.

ASTROGÜNDEM

Güneş-Mars 120'liği birbirine kafa tutan sosyal medya devlerini gündeme getirebilir. Kullanım amacı değişmiş ya da kötü niyetle kullanılan sosyal medya mecraları ile ilgili yeni yaptırımlar gelebilir. Kişisel hayatımızda ise son derece detaycı ve titiz olacağımız bugün birileri için işleri zorlaştırabiliriz. Maddi hesaplamalara dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA