Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kalbinizin sesini dinleyin

Güneş'in, Ay'ın, Venüs'ün ve Mars'ın bugünlerde kafası karışık, hal böyle olunca bizim de hayatımızda işlerin Arap saçına dönmesi tesadüf değil.
Kendinizi yalnız hissetmeniz adını koyamadığımız bir yorgunluğun ilk belirtileri. Peki ne yapalım derseniz gelin kendimize yıldızlardan bakalım. İsteklerimizin gerçeklerle sürekli mücadele etmesini diliyoruz, bazen de bu mücadelenin canlı tanığı oluyoruz.
Sonunda, cam kırıklıkları gibi batan hayaller ellerimizi acıtıyor.
Ve bir tanesi daha ekleniyor yaralarımıza… Değiştirmek istedikçe daha çok düşüyoruz.
Ayağımıza takılıyor gerçekler.
Peki, yanlış nerede?
Bu döngüye ne son verebilir?
Bunu yapacak sizsiniz.
Hiç bunu düşünmüş müydünüz?
Biri aynayı tutmadan, ruhunuza hiç bakabildiniz mi? Sahip olduklarınızı görmek için, artık beklemeyin.
Karşılaştığınız küçücük olayların, sizi nadir kılan özelliklerinizi harap etmesine izin vermeyin.
Sizi siz yapan biri var içinizde.
O hep sizinle. Her şeyi sizinle beraber yaşıyor. Her bir darbede değişiyor, büyüyor. Sizin görebildiğinizden daha fazlasını görüyor.
Evet evet, benliğinizden bahsediyorum!
Kimsenin göründüğü gibi olmadığını iddia ediyoruz, bir yandan da aslında herkesi bir sayıyoruz. İnsanlara karşı düşüncelerimiz, belli bir noktadan öteye gitmiyor.
Alt yapısı sırf kendimizden oluşan düşünceler, belli bir döngü içerisinde dönüp dolaşıyor. Evet, gerçekten kimse birbirini yine kendisi yüzünden anlamıyor! Bir yere saklanmayın, izin verin bu sefer baş oyuncak kendi benliğiniz olsun hayatınızda.
Oyunu kuralına göre oynamayın, spontane gelişsin bazı şeyler. Hayat programlamayla değil, kendiliğinden gelişen olaylarla karşımıza çıkar.

ASTROGÜNDEM

Vakit nakittir. Güneş-Mars 120'liği, İngiltere'nin kaderini belirleyecek gelişmelere işaret ederken, gündemde 2. Elizabeth'in sağlık haberleri yer alabilir. Enerji, elektrik ve elektrikli ulaşım ile ilgili sıkıntı yaratacak haberler duyabiliriz. Kişisel hayatımızda ise tartışmalardan uzak kalmamız gereken bir gün. Yanlış anlaşılmalar ve ifade hataları söz konusu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA