Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların da şehirleri vardır

2018 yılının yaz aylarında gökyüzü referansları aşk aşk diye yeryüzünü sarmayı hedefliyorken eşinizle veya sevgilinizle tatil planlarınızın ruhunuzu besleyip beslemeyeceğini merak ediyorsanız; işte burcunuza göre şehriniz…
KOÇ: Koç burcu bir sevgilin var ise onu Amsterdam şehriyle özdeşleştirebilirsin. Amsterdam'ın eğlenceli hayatı, tam sevgiline göre olacak. Seninle geceleri barları gezmek, gündüzleri şehri keşfetmek; unutulmaz bir tatil olacaktır.
BOĞA: Onun için aşk güvendir, huzurdur. Eğer sevgilin bir Boğa burcu ise onu Barselona şehriyle özdeşleştirebilirsin. Sevgilin burayı çok beğenecektir.
İKİZLER: Sevgilinin gezmeye, öğrenmeye meraklı olduğunu göz önünde bulundurmalısın. İkizler burcunu Tokyo şehri ile özdeşleştirebilirsin.
YENGEÇ: Yengeç burcu olan sevgilini, romantik atmosferine istinaden Paris'le özdeşleştirebilirsin.
ASLAN: Aşkta heyecana önem verir, iltifatlar ruhunu okşar. Sevgilini Londra'yla özdeşleştirebilirsin. Şaşkınlığı ile beraber sana hayranlığı da artacaktır.
BAŞAK: Fırsatını bulursan mutlaka Başak burcu sevgilin ile Avustralya'daki Perth şehrine git. Çevre düzenlemesi bol bu şehir, onun ruhuna iyi gelecektir.
TERAZİ: Aşk olmadan yaşamayacağını düşünür. Aşkını, hayatının en önemlileri kısmında başa yerleştirmeyi sever. Tamamen tatil adası olan Santorini, sevgilin için çok ideal bir yer olacak.
AKREP: Eğer sevgilin Akrep burcu ise ve bir gün ona jest yapmak istersen, onu mutlaka Maldivler'e götür. Maldivler'deki adalardan birinde tatil yapmak, ona çok iyi gelecektir.
YAY: Her konuda bilgi sahibi Yay burcu sevgilin, şehirlerle ilgili de bilgi sahibidir. Bu bilgilerini gidip bir de yerinde görmek onu çok heyecanlandırır.
OĞLAK: Sevgilini mutlaka Berlin'e götürmelisin. Gelişmiş şehir hayatı ve kalabalık caddeleriyle Berlin, sevgilinin dikkatini çekecektir.
KOVA: Kova burcu sevgilinin ruhu, her şeyin bir arada yaşandığı, teknoloji ve şehir hayatının fazlasıyla aktif olduğu bir yerle özdeşleştirilebilir. Böyle bir yer neresi dersen, New York tabii ki.
BALIK: Balık'ın bilinmeyen en büyük özelliği, gözlemci kişiliğidir. O, her şeyi görür ve anlar. Sevgilin bir Balık burcu ise onun ruhunu Budapeşte anlatabilir. Balık burcu burada hem keşfeder, hem de düşünür.

ASTROGÜNDEM

Jüpiter-Neptün 120'liği Türkiye'de deniz taşımacılığı ve limanları ilgilendiren gelişmeleri işaret ediyor. Akdeniz sularının ve çevresinin gündeme gelebileceği bugün uluslararası açıklamalara şahit olabiliriz. Kişisel hayatımızda ise güne karışıklık hakim. Yeni bir işe başlamaktan imtina etmeli, sorumluluklarımızı ele almalıyız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA