Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Evliliğimizde nerede hata yapıyoruz?

Gelin bugün beraber, karşılıklı yapılan hataları irdeleyelim ve en sık yaptığımız hataları evliliğimizden ayıklayalım.... Çiftlerin birbirinden özür dilememesi ve teşekkür etmemesi: Evlilik kavramı işin içine girdiğinde karşılıklı yapılan jest ve fedakarlıklar zorunluluk gibi algılanmaya başlıyor. Bu en büyük yanılgılardan biri… En ufak şeyler için bile edilen bir teşekkür, bizi alçaltmayacağı gibi eşimizi de mutlu ederek, daha büyük şeyler ve devamı için şevk verir. Diğer büyük yanılgı da özür dilemenin gurursuz olmakla eşdeğer tutulmasıdır. Sevgimizi ya çok gösteriyoruz ya da hiç göstermiyoruz: Her gün gördüğümüz ya da evliliği en büyük sevgi göstergesi olarak gördüğümüzden sanırım, sevgimizi göstermek için artı bir çabaya gerek duymuyoruz çoğunlukla. Oysa kadın veya erkek hiç fark etmez; insan, yaşı ne olursa olsun, karşısındakinin sevgisinden ne kadar emin olursa olsun, sevgiyi bilmenin yanı sıra görmek de ister. Hobileri ve ilgi alanlarını sahiplenmemeliyiz: Her bireyin yaşayış tarzına ve kişiliğine göre belirli hobileri veya ilgi alanları vardır. Evet, sevdiğin insanla aynı şeyden hoşlanmak ve bunu paylaşmak özel ve güzel bir duygudur. Fakat bireylerin kendilerine saklı kalması gereken bazı alanları vardır ve hobiler de bunlardan biridir. Çünkü insanlar, günlük rutinin stresini bir şekilde atmalıdır. Beraber karar almama: Kişisel istek ve düşüncelerimizi de göz önünde bulundurarak iki ayrı hayatı paralel yaşamaktır evlilik. Aynı hayatı yaşamaya çalışmamızdan değil midir zaten tüm bu anlaşmazlıklar... Eşimizin düşüncelerini görmezden gelerek sadece aramızdaki iletişimi koparmış oluruz. Evliliğinizle ilgili sorunlarınızı herkesle, özellikle de ailenizle paylaşmayın: Ebeveynler stresli ve telaşlıdır. Sizin yarın unutabileceğiniz ya da üstünü örtebileceğiniz bir konu, onlar tarafından fazla büyütülebilir ve unutulmayabilir. Eşimizin arkasından konuşmamaya ve onu rencide etmemeye çok özen göstermeliyiz.

ASTROGÜNDEM
Güneş-Plüton ilişkisi aşiret aileleri arasında çıkan çıkar çatışmalarına işaret edebilir. Birbirini anlamanın zor olabileceği bugün ikili ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Dünya basınında göz önünde bulunan isimlerin ilişkilerine dair abartılı haberler yapılabilir. Bugün alacağımız kararlar uzun vadede hayatımızı etkileyebilir, dikkatli olmak gerekli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA