Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Oğlak Burcu aşkta kaderini değiştiriyor

Sevgili Oğlak burçları; geçtiğimiz yıl yaşadığınız sorunları, iç hesaplaşmaları bu yıl arkanızda bıraktınız ve adeta kendinize temiz bir sayfa açtınız.
Şimdi bu sayfaların her bir noktasını doldurma zamanı. 2018 yılının son ayları size aşk, iş ve mutluluk getirecek. Uzun zamandır gerçekleştirmeyi istediğiniz planlarınızı teker teker hayata geçirmek motivasyonunuzun artmasına sebep olurken, kendinize zaman ayırmamak için hiçbir neden göremeyeceksiniz.
Sevdiklerinizle geçirdiğiniz keyifli günler, aileniz ile ilgili olumlu gelişmeler ise en büyük motivasyonunuz olacak.
İçinizdeki kaygılardan arınacak, hislerinize ket vuran duygulardan uzaklaşacaksınız.
2018 yılının son ayları size uğurlu gelirken, aşk hayatınızı bir dengeye oturtmakta ise zorlanmayacaksınız.
Sahiplendiğiniz duyguları gözden geçirirken, farkında olmadan değişimi kabullenecek ve bunu hayatınızın her alanına yansıtmaktan çekinmeyeceksiniz.
Yeni bir aşk ve yeni bir birliktelik size hiç de uzak değil.
Aklınızda biri varsa; bu ay onunla olan ilişkinizin de seyri değişebilir, duygusal bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Evli ya da sevgilisi olan bir Oğlak burcuysanız, sizi oldukça romantik aylar bekliyor. Karamsarlığa kapıldığınız noktada sizden desteğini esirgemeyecek olan gökyüzü, özellikle Kasım ayına vurgu yapıyor. Gökyüzü, aklınıza koyduğunuzu yapmanızı sağlayacak.
Bu yeni Oğlak benliği size çok şey kazandırırken; artık kendinizi ihmal etmek istemeyecek, kendi benliğinizi ön plana çıkaracaksınız.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Satürn 60'lığı, Avrupa'da ve ABD'de yaşayan azınlıkları ilgilendiren konuları bugünden sonra gündeme getirebilir. Özellikle Müslüman halka getirilen engeller konuşulabilir. Dünyanın pek çok yerinde sokak gösterilerine sebep olacak olan bu olaylar ülkelerin siyasi liderlerini açıklama yapmak zorunda bırakabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA