Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs retrosunun yorgunluğunu üzerimizden atıyoruz

40 gündür hayatımızı etkisi altına alan Venüs, dün itibariyle geri hareketine son verdi ve deyim yerindeyse kalplerimizi azat etti. Bu süreçte ikili ilişkileri, evlilikleri zorlayan günler yaşanırken, hiç olmadık yerde içimizi sıktı, yeri geldi zamansız çıkışlar yapmamıza neden oldu. Şimdi ise kalplerimizi toparlama zamanı. Her fırsatta belirttiğim gibi Venüs, aşk ve sevgi gezegenidir. Bu sebeple hedefinde ilk olarak, aralarında bağ bulunan kişiler vardır. Uzun soluklu ilişkilere merhem olmayı hedefleyen Venüs, hareketli günler yaşatacak. Ertelenen duygular, planlar, kültürel paylaşımlar; renkli bir sosyal hayatın başlayacağını da işaret ediyor. Terazi etkisine giren Venüs, farklı kültürler ve insanları da bir araya getiriyor. Farklı mezhep ya da kültüre sahip olan insanların birlikteliklerini duyabiliriz. Bu süreçte herkes daha yapıcı olacak.
Venüs'ün 40 günlük Retro döneminde eşinizle ya da sevgilinizle anlamsız olduğunu düşündüğünüz bir tartışma yaşadıysanız konuşmak, bir şeyleri yoluna koymak için ideal günlerdesiniz.
Venüs'ün 40 günlük Retro döneminde bir ilişkiye başladıysanız, hayatınıza bu süreçte gerçekler damga vurabilir.
Venüs'ün 40 günlük Retro döneminde eski sevgilinizle barıştıysanız, neden daha önce ayrıldığınızı bu süreçte tekrar hatırlamak zorunda kalabilirsiniz.
Venüs'ün 40 günlük retro döneminde eşiniz ya da sevgiliniz size hoyrat davrandıysa, kendini affettirmeye çalıştığına şahit olabilirsiniz.
Venüs'ün 40 günlük retro döneminde sevgilinizden ayrıldıysanız ya da sevgiliniz sizden ayrıldıysa, pişmanlık çanları çalacak demektir. Kim haklı savaşına giren ilişkilerin kaybedeceğini bilmelisiniz. Karşılıklı dengenin, uyumun, anlayışın çok daha değerli olduğu günler yaşayacağız.

ASTROGÜNDEM
İletişim gezegeni Merkür, Yay burcunda geri gitmeye başlıyor. Hizmet sektörünü zorlarken ekonomiyi hızlandıracak. 21 gün boyunca dünyanın dini yerleri ve din adamlarını konuşabilir. Bugünden itibaren Avrupa ülkelerinin birbirleri ile uğraşmaları, siyasi stratejilerin ortaya çıkmasına neden olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA