Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Seni ifade eden kelime hangisi?

Bugün beraber bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Her burcun belirgin bir özelliği vardır. Kimi zaman insanlar kendilerine bu özelliği atfederler kimi zaman ise tanışır tanışmaz bizler belirleriz. Gerçek olan bir şey varsa o da hepimizin değişken özelliklere sahip olduğu. Hiçbirimiz kusursuz olduğumuzu iddia etmiyoruz ancak kusurlarımızı da pek göremiyoruz. Kimi zaman inat, kimi zaman sabırsız, kimi zaman ise çok sabırlı olabiliyoruz. 2019 yılına günler kala değişimi çok daha yakından hissedecek, yeni yıla yeni umutlarla beraber girerken, aslında yeni bir benlikle de gireceğiz. Çünkü 2019 yılının aurası bizi buna mecbur bırakacak. Kaderin yeniden yazılacağı günleri yaşarken, sizler de kendinizi çok daha yakından tanıyın derim. Yeni yıl kendine destek olanı omuzlayıp yükseltecek. Bu burç neden siz olmayasınız?

KOÇ: Seni tanımlayan kelime pratiklik. Aslında sen de bu yönünü çok iyi biliyorsun. Ancak kimi zaman pratiklik adına yanlış hamleler yapabiliyorsun. 2019 yılında bu yönünü biraz daha düşünceli kullanmaya ne dersin?

BOĞA: Seni tek kelime ile anlatmak gerekirse söylenebilecek tek kelime ketum olur. Hemen alınganlık yapma, aslında bu güzel bir huy. Ancak böyle davranarak, sorunlarını tek başına halletmeye çalışarak yeterince yorulmadın mı? 2019 yılı bırak senin için farklı bir yıl olsun.

İKİZLER: Evet senin kelimen iletişim ancak, kurduğu iletişimleri biraz da ilerletmek gerekmiyor mu? Herkesle konuşmak mı yoksa konuştuklarını tanımak mı? 2019 yılında bunu bir düşünmelisin. Belki de gerçekten de az insan çok huzurdur.

YENGEÇ: Geçmişi arkanda bırakmayı düşündün mü hiç? Neden konuya buradan başladım dersen seni en iyi tanımlayan kelime emin ol geçmiş. Sürekli takılıp kalman bir adım ileri gitmene engel oluyor. 2019 yılında geçmişin üzerine kalın bir çizgi atmalısın.

ASLAN: Cesaret senin diğer adın ancak sence de cesur adımların başına fazlasıyla iş açmıyor mu? 2019 yılında çok daha kararlı ancak düşünceli adımlar atmalısın. Yılın gündemi seni ön plana çıkarırken sende bu avantajı fırsata çevirmelisin.

BAŞAK: Aceleciliğin ile bilinen sen 2019 yılında bu huyunu değiştirmeye ne dersin? Sürekli telaşlı bir hâl içinde olmak hem seni hem de çevrendeki kişileri oldukça yoruyor. Hayatını basite indirgemelisin. Unutma ne kadar hızlı koşarsan o kadar çabuk yorulursun.

TERAZİ: Seni anlatan tek ve en iyi kelime güzellik olmalı. Güzellik ve zevk anlayışın o kadar yüksek ki bir şeyleri ya da birilerini beğenmekte oldukça zorlanıyorsun. 2019 yılında güzellik ve zevk anlayışının yanına bir de güven duygusunu koymaya ne dersin? Emin ol çok işine yarayacak.

AKREP: Şüpheci davranmaktan kendini asla geri koyamıyorsun ve sen de çok iyi biliyorsun ki seni en iyi anlatan kelime şüphe. Her durumdan ve her olaydan duyduğun şüphe içinin içini yemesine sebep oluyor. 2019 yılında bu duygunu biraz daha esnetmelisin. Yeni yıldaki yeni seni çok daha seveceksin.

YAY: Adil olmak senden sorulur. Senin için hayat hassas bir dengededir ve bu dengeyi bozmamak gerekir. Çevrendeki herkesin hakkını savunurken kendini ihmal ettiğinin farkında mısın? 2019 yılında kendine de adil davranmalı ve hayattan hakkın olanı almalısın.

OĞLAK: Kısıtlayıcı duygularını artık bir kenara bırakmalısın. Evet seni en iyi tanımlayan kelime kısıtlayıcı olman. Hem kendini hem de çevrendeki kişileri olumsuzluklardan korumak adına fazla müdahaleci olabiliyorsun. 2019 yılında hayata karşı çok daha esnek olmalısın.

KOVA: Değişim denildiği zaman akla ilk senin gelmen gerekir. Her duruma ve olaya karşı tavır alabilmen aslında hayatını oldukça kolaylaştırıyor. Ancak 2019 yılında olaylara bir de diğer taraftan bakman gerekecek. Belki de bu kadar değişken olmamalısın, ne dersin denemeye değer mi?

BALIK: Savunma seni en iyi anlatan yegâne kelime olmalı. Her duruma herkese karşı geliştirdiğin savunmacı yönün çoğu zaman yanlış anlaşılmana sebep oluyor. 2019 yılında bu huyunu biraz daha esnetmeli ve empati yönünü geliştirmelisin.

Astrogündem; Merkür-Uranüs iletişimi teknoloji alt yapılı gelişmeleri işaret ederken, teknik problemleri de beraberinde getirecek. Özellikle uçak sanayi, demiryolları gibi günümüzün teknolojisine ayak uydurmuş ulaşım sistemleri ile ilgili şaşırtıcı haberler duyabiliriz. Dünya devi Amazon gibi maraların borsada değer kaybettirecek günlerin başlangıcı bugün!

Koç: Dostluklarına ve arkadaşlıklarına güvenme ihtiyacı duyduğun bir gündesin. İnsanların arkandan ne konuştuklarını merak ediyorsun. Eğer mevcut koşullarından mutlu değilsen başka bir şehre yerleşme, ailenin yanına dönmek gibi radikal fikirlerin de gelişebilir. Çalışan bir Koç burcuysan, yetişmesi gereken işler yoğun bir gün geçirmene neden olabilir.

Boğa: Kişisel ihtiyaçlarını geliştirmek için ideal bir gün olduğunun farkındasın. Bu yüzden çeşitli eğitimlerle ilgili araştırmalar yapabilirsin. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, birlikte hareket edeceğin kişiyi özenle seçmelisin. Gün içerisinde sevgilin ve arkadaşlarınla konuşacağın konuda tutucu davranman gergin konuşmalara neden olabilir.

İkizler: Bugün iş açısından verimli bir gün olabilir. Grup çalışmaları, yönlendirmek ve maddi konulardaki açıklar için çözümler geliştirmen mümkün. Eğer iş hayatında bir karar aşamasında isen belirleyici olan sen olmak istiyorsun. Aniden yaşanan değişikliğe ayak uydurman zaman alabilir ancak büyük planlar için önemli adımlar atmak üzeresin.

Yengeç: Hiçbir şey için bugün endişe duymak istemiyorsun. Ancak elinde olmadan çocuklarla ilgili konularda detaylara boğulabilirsin. Sitemkâr tavırlar bugün yapıcı olman gerekliğine işaret ediyor. Maddi imkânlarını düzenlemek için akıllıca yatırımlar yapmak istiyorsun. Eğer iddialı bir atılım yapmak üzereysen ekonomik gelişmeleri de takip etmeni öneririm.

Aslan: Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Kariyerine daha çok önem vereceksin. Geleceğini, hayatını garanti altına almak istiyorsun. Bundan dolayı kendi işini yapmak isteyebilirsin. İş arayışındaysan, kendini umutsuz hissedebilirsin. Ancak mücadele etmeyi bırakma. Su akar yolunu bulur sözlerini hatırlat kendine.

Başak: Bugün Ay'ın konumu iletişimde becerini ortaya koymanı sağlayacak. İnsanlar üzerindeki etkilerin çok yüksek. İş bağlantıları oluşturmak ya da sosyal çevrende çöpçatanlık yapman söz konusu olabilir. Yabancı odaklı müşteriler ile uluslararası bağlantılı konularda ek iş fırsatları oluşabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin sağlık sorunlarıyla uğraşacaksın.

Terazi: Bugün profesyonel arenada rahatsız edici diyaloglarla karşılaşabilirsin. Bırak insanlar kıskandıklarıyla kalsınlar. Sen başarılarına bir yenisini daha eklemelisin. Kendi çıkarlarını korumak zorundasın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle fikir ayrılığına düşeceğin konular olabilir. İster istemez dediğim dedik bir tavra bürünebilirsin.

Akrep: İletişim çabaların bugün seni öfkeli yapabilir. Öğleden sonra biraz daha rahat olacak ve kaygılarından uzak bir atmosferde bulunacaksın. Aile şirketinde çalışıyorsan, hisse, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. Gün içerisinde sosyal çevrende ve ilişkilerinde yeni bağlantılar oluşturacaksın.

Yay: Bugün iş konusunda detaylar ön planda olacak. Liderlik yapmak, yönetmek, organize etmek gibi konularda pratik ve yaratıcı olacaksın. Organizasyon yapmak, giyim kuşam, ev dekorasyonu gibi yaşam alanında ufak değişiklikler yapmak isteyeceksin. Sosyal aktiviteler hızlanabilir. Bu açıdan ekip çalışmaları, grup organizasyonları artacaktır.

Oğlak: Üzerindeki ağırlığın nedeni sınırlarını aşamamak olabilir mi! İşte bugün zincirlerini kırıyorsun ve yeni projeler için heyecan duyuyorsun. Ancak geçmişte kalan işlerini düzenlemeden ve yoluna sokmadan farklı sorumluluklar alman gerekebilir. Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene ve iş ortamına farklılık katacaksın.

Kova: Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Düşündüğün ile yaptığın arasında çelişkiler yaşaman mümkün. Aynı anda birden fazla mesele kafanın içinden geçtiği için, aslında sıkıldığını fark edeceksin. Yurtdışı bağlantılı işlerinde özellikle teknoloji ağırlıklı konularda gelişmeleri takip etmelisin. Çok önem verdiğin bir firmanın ilanına başvuruda bulunabilirsin.

Balık: Bugün senin için oldukça hareketli geçecek. Yarım bıraktığın işlerini hızla toparlayacaksın. Uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir. İş arayışındaysan, bugün başvuru yapmayı sakın ihmal etme. Şans senden yana olabilir. Ailende, kariyerinde, evliliğinde ve ilişkilerinde önemli gelişmelere hazırlıklı olmalısın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA