Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kalpten edilen şükür size huzur verir

2018 yılının son 15 günü içindeyiz. Yeni yıla dair beklentilerimiz her geçen gün artarken, kendimize olan inancımızı da artırmalıyız. 'Bu yıl beni çok üzdü, kırdı' diyenlerdenseniz sizin için küçük bir liste hazırladım.
Aldığımız her nefesl e bu hayata daha çok karışmak, içinde yer almak için pek çok sebebimiz var. Her kalp, her zihin kendi sebeplerini yaratır, ancak ortak sebepler oluşturursak daha güzel bir yeni yıl zemini hazırlayabiliriz.
Bilinçaltınız gücünüzle bütünleşir. İnanç ise bunun temel yansımalarıdır. Bilinçaltınızı ve inancınızı doğru şekillendirdiğiniz takdirde iyileşmeye başlayabilir ve anlayış ile büyümeyi öğrenebilirsiniz.
En menfaatsiz niyet, başkası için istediğin iyiliktir. Birisi için sağlık ve mutluluk istediğinizde emin olun sizin içinde aynısı gerçekleşecektir. Evrenden başkası için ne istiyorsanız, hayat onu size getirecektir.
Arzu ettiğiniz konuyla ilgili hayal kurmalısınız. Duaların karşılığı, inanmakla ve çok istemekle bütünleşir. Doğru zamanda olacağına inanmanız yeterli olacaktır.
İnsan karmaşık bir varlıktır ve zihin bu karmaşıklık içinde varlığımızla beraber ortaya çıkan bir olgudur. Kullanmak sizin elinizde, nereye yön bulacağınızı kestirebilirsiniz.
Başarı, sağlık ve güzel bir gelecek için önce zihninizi berrak tutun. Tazelendiğinizi hissettiğiniz her an hayat size yeni bir yol sunacaktır.
Eğer istekleriniz için öngörüde bulunabilirseniz, hayata bir adım önde başlayabilirsiniz. Ne istediğinizi bilirseniz, umudunuz ve inancınız size rehberlik edecektir.
En derin duygular, kendinizi en rahat hissettiğiniz anlarda coşar. Dualarınızı da aynı duygu ile edin. Kendi içinize ne kadar yönelirseniz, başarmak istediğiniz hedeflerinize o kadar çabuk ulaşırsınız.
En büyük zenginlik kalpten edilen şükürdür. Hedeflerinizi kalbinize koyarak, tüm benliğinizle edeceğiniz şükür, sahip olmak istediğiniz huzurun anahtarını size verecektir.
Var eden tektir. Dünyayla uyum sağlamak için kendi mucizenizi görmeniz şart! O zaman sevgi ve huzuru yaşayabilirsiniz.



Astrogündem; Venüs-Satürn 60'lığı diplomatik görüşmeleri ön plana çıkarırken, günün genelinde siyaset yer alacak. Ülkemizde yerel seçim ile ilgili söylemler devam ederken farklı isimlerin ön plana çıkması belli kesimlerin tepki vermesine neden olabilir. Sessizce sahneye çıkan Satürn, Sosyal medya mecralarında konu ile ilgili pek çok haber akışına denk gelebiliriz.

Koç: Bugün senin için "bu yapılamaz "diye bir şey yok! Herkese elinden geldi kadar yardımcı olmaya çalışarak kendi sorumluluklarının da farkında varıyorsun. Eğer işinden dolayı şehir dışında isen bugün gerçekleşen tesadüflere kader diyebilirsin. Araştırmacı yönünü ortaya çıkaracaksın. İlgiyle takip edildiğini görmen seni mutlu ediyor.

Boğa: Becerilerin arttığı bugünde ayrıca oldukça sosyalsin. Ön planda olduğun ailenin içinde miras ya da ortak mallar konusunda konuşmalar gerçekleşebilir. Hafta içi aldığın bazı kararlar bugün kariyerin hakkında uzun uzun düşünmene neden olacak. Önünü açan kişilere ve ailene minnettar olman ayrıca onlar tarafından da gurur verici olacak.

İkizler: Etkili konuşmaların bugün seni daha cazip ve çekici kılacak. Ancak bu durum birilerinin kıskançlık duygularını da körükleyebilir. Kendini duygusal cendereden çıkartmak için günün bir bölümünü sosyal medyada geçirmek isteyebilirsin. Sevmekte, sevilmekte senden yana! İlişkilerinden yana endişelerin varsa bugün düşüncelerinden olumsuz etkileri atabilirsin.

Yengeç: Bugün ruhunda fırtınalar var. Bugün sabah başka bir ruh halindeyken öğleden sonra bambaşka olacaksın. Kendinle savaşırken bazı gerçekleri kaçırman da mümkün. Beklentilerinin, hızlı bir şekilde gerçekleşmesini isteyebilirsin. Ancak merak etme, alacağın haberler yorulduğuna değeceğini gösteriyor. Eğitimi devam eden bir Yengeç burcuysan, bölümünde mutsuz olduğunu düşünebilirsin.

Aslan: Potansiyelini detaylara boğmak seni çıkmaza düşürebilir. Sık sık eleştiri almak sana uygun değil. Övgü dolu sözler seni besliyor aynen bugün olduğu gibi. Aşk artık senin için de imkânsız değil! Yılın bu aynın güzel tesadüfünü ilişkiye dönüştürmen seni ve karşındaki kişiyi mutlu ediyor. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinden aldığın haberler bugünü dolu dolu geçireceğinizi işaret ediyor.

Başak: Güne zinde ve kendinden emin başlıyorsun. Tüm gün bu enerji sayesinde yarım kalan işlerini yapmak kolaylaşacaktır. Ancak bugün güçlü kimlikler ile tartışmak sana pek kar getirmez. Eğer sana zarar veren kişilerden uzak durabilirsen planlarını gerçekleştirmen mümkün olabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, aşka merhaba demeye hazır ol.

Terazi: Pratik olman bugün birçok işi aynı anda yapabilmeni sağlıyor. İnsanlar biraz da senin sözünü dinlesin istiyorsun. Bu yüzden eşine ya da sevgiline karşı toleranslı olmakta zorlanabilirsin. Sakinliğini korumalı ve özverili olmalısın. Bu günlerde öğrendiğin şeyleri uygulatmada zorlanıyor olabilirsin. Bu yüzden bir öğretmen gibi değil sıradan bir insan gibi kalmaya çalışmalısın.

Akrep: Bugün aklın sık sık geçmişe gidebilir. Kendini eski fotoğrafları karıştırırken bulabilirsin. Ne yapacağına karar vermekte zorlanabilirsin. Canını sıkan olaylarda dahi savunma geliştirmekte zorlanabileceğin bir gün. Gün içerisinde isteklerini uygulamaya geçirmek istesen de kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin.

Yay: Bugün bir arada olduğun insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var. Her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakman daha doğru olabilir. Gün içerisinde meditasyon yapabilir, zihnini rahatlatabilirsin. Duygularını daha sakin yaşama taraftarısın.

Oğlak: Bugün senin için hareketli bir gün olabilir. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Özellikle arkadaş ortamında duyduklarına karşı sert yorumlarda bulunman, ters tepebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, yeni tanışacağın kişi seni çok etkileyecek. Evliysen, maddi konularla ilgili eşinle ortak bir karara varmak isteyeceksin.

Kova: Duygusal iniş çıkışların tepkilerinde farklılığa neden olabilir. Yakın çevrendeki insanların söylediklerine çabuk savunma geliştirebileceğin bir gün. Görüşlerini paylaşırken, karşındaki kişilerin de düşüncelerini göz ardı etmemeye dikkat etmelisin. Gün içerisinde yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Farklı mekanlara gidebilir, kültürel etkinliklere katılabilirsiniz.

Balık: Bugün kendini ortaya koymanla zorlanmalar ortadan kalkıyor. Niteliklerini ortaya koyarken misyonun da değişmeye başlıyor. Kendini ortaya koyman konusunda radikal kararlar alman zor olmayacaktır. Belki bugüne girişin biraz karamsar olacak ancak yeni teklifler ufkunu açacaktır. Aklında fikirler konusunda sana destek olacak ve hatta yol gösterecek kişiler aile büyüklerin olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA