Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Siz değişirseniz yaşadıklarınız da değişir

Gökyüzü yüzünü değiştirirken, yeryüzüne de ilham oluyor. Baharın haberini veren günler artık peş peşe gelirken, bizler de hayatımıza olumlu duyguları çekebiliriz. Biz ki fırtınalı havaların ardından gelen güneşin, tenimize değdiği o ilk anda hissettiğimiz sıcak ürpertiyi beklediğimiz gibi bekleriz umutların bizi kasıp kavurmasını. Aklımıza ara ara gelen ama yüzleşmekten korktuğumuz kuytularımızdaki kadere inat umut eder, yarınlara akarız. Sınırları belirleyen doğrulara ve bir dizi bahaneye rağmen güneşin gözümüzü kamaştırdığı gibi umutla yanıp tutuşmak isteriz her birimiz. Kederlerin, kayıpların, yol ayrımlarının içinden çıkıp tökezlemekten yorgun düşmüşçesine, kendimize dönük kuyularımızda her daim savruluşların, yok oluşların ardından, geri dönüşlerin, yeniden dirilişlerin varlığından çıkarmaz mı bizi umut! Zihninizi güzelliklere ayırın. Yaşadığınız kötü olayların altında yatan nedenleri düşünün ancak sürekli zihninizde taşımayın. 'Hep ya da hiç' düşüncesinden kurtulun. Kendinize, insanlara güvenin. Kimse sizi yarı yolda bırakmak için sizinle yola çıkmıyor. Ancak hayat bazen bizleri bu şekilde sınıyor. Sınavınızı geçin ve yanınızda kalanlarla yola devam edin. Tek kalsanız dahi devam edin… Yalnız olmanın güzel taraflarını keşfedin. Kimseye muhtaç değilsiniz.

FEVRİ OLMAYIN
Geçmişe takılı kalmak, anı mahvetmek değil midir? Duygusal kararlarınıza mantığınızın da eşlik etmesine izin verin. Olumsuz durumlarda fevri hareket etmeyin. Kendinize karşı anlayışlı olun ki gün içinde yaşanan büyük olaylarda başkalarına da yardımcı olabilin. Kendinize haksızlık yapmayın. Bu hayatta her şeyi yapabilirsiniz, yeter ki ne yapacağınıza karar verin. Hayatta herkes kendi sebeplerine sahiptir ve bir doğrusu vardır. Sizin doğrunuzla bir olmayı yok saymayın. Unutmayın, her insan çok farklı bir dünyadır.

ASTROGÜNDEM
Merkür-Neptün kavuşumu, önümüzdeki haftanın gündemini bugünden itibaren belirleyebilir. Anayasal değişikliklerinin ve tüzük düzenlemesinin gündeme gelebileceğini işaret eden açıklamalarla karşılaşabiliriz. Özellikle Ortadoğu dünyası için yine konrolsüz günler başlayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA