Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş yüzünü dönüyor

Güneş bir aylık seyahate çıkıyor. Nereye mi? Ateş burcundaki yolculuğunu bitirip toprak burcuna yani Boğa burcuna. Bugünden itibaren 21 Mayıs'a kadar evrenin en ihtişamlı gezegeni Boğa burcunda hareket edecek. Önümüzdeki bir aylık süreçte maddi değerler bizim için çok daha önemli olacak. Sahip olmak, bir şeylere ya da birilerine karşı aidiyet duygusu hissetmek, elde etmek çok çok daha önemli olacak. Gelin önce Boğa burcunun özelliklerini hatırlayalım...

GÜVEN VE SABIR
Boğa burcu; sabit niteliklere sahip bir burçtur. Toprak grubunun en dingin ve gözlemcisidir. Anahtar kelimeleri süreklilik, dürüstlük ve güvendir. Zaman zaman aşırı duygusaldır. Yalnızlıktan korkmaz ve tek başına altından kalkamayacağı hiçbir iş yoktur. Şefkatli ve cömert olmak en büyük erdemleri arasındadır. Pratik ve aynı zamanda da soğukkanlıdır. Olumsuz diyebileceğimiz özelliği ise rahatına fazla düşkün olması ve canı istemediği sürece hiçbir şey yapmaması. Peki tembel diyebilir miyiz? Asla!
Sanırım, Boğa burcunun özelliklerinden, aslında tam olarak nasıl bir sürece girdiğimizi fark etmişsinizdir. Hatırlıyorsanız, Güneş'in Koç burcundaki seyrinde baharı getirmiştik. Şimdi ise çalışıp, çabalayıp hasat zamanı diyor gökyüzü. Güven ve sabır olmazsa olmazımız olacak.
Hepimiz bir süreliğine Boğa burcunun ruhuna, enerjisine bürünürken, güven duygusunun, adaletli olmanın, sabretmenin, maddi gücün aslında ne kadar da önemli olduğunu fark edeceğiz. Para kazanmaya çalışmak önceliğimiz olurken, para harcayacağımız yerlerin de planlamasını yapacağız.
Hayata dair önceliklerimizi belirlerken biraz bencil olabiliriz. Çünkü Boğa burcu daha önce de bahsettiğim gibi rahatına düşkündür ve isteklerine önem verir. Çalışmak, bir amaca hizmet etmek onlar için oldukça önemlidir. Güneş, seyrini Boğa burcunda gerçekleştirirken bu sabit nitelikli burç hepimize ileri komutu verecek.
Kaybetmeye olan tahammülümüz ise azalacak. Stratejik olmayı öğreneceğiz. Azimli olmak, çalışkan olmak ise döngünün şanından olacak.



ASTROGÜNDEM
Güneş bir ay boyunca sabit burç Boğa'da yerini alıyor. Ülke sınırları, toplumsal konular ve ekonomi tüm dünyanın gündemi olacak. Bir taraftan da aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Koç burcunda yerini alıyor.
Bugünlerde özellikle hırslı ve maddiyata dayalı ilişkiler öne çıkabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA