Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların iç sesleri ne diyor?

Temmuz ayı hayatımıza iddialı bir giriş yaptı. Ancak iç sesimizin bize söyleyecekleri var.
Gelin beraber kulak kabartalım...
Koç: Sabırsız, hazırcevap hallerin; enerjin, zekan ve cesaretin ile birleşince böyle bir Koç insanı ortaya çıkıyor işte. Gerçek bir görev insanısın.
Boğa: Kararlılık, pratiklik seni tanımlarken, sabit fikirli oluşunu es geçemeyiz. Boğa insanı olarak kontrolden çıkan durumlar seni endişelendiriyor.
İkizler: Konuşkan, hareketli, entelektüelsin, duyguları pek de ciddiye almıyorsun. Çoğu zaman koşturmaktan yorulmuşken, bunu dışarı yansıtmıyorsun.
Yengeç: Korumacı tavırlar, duygusallık, güçlü sezgiler, aynı zamanda aşırı ilgi ve kaygılı bir kişilik… Hayatındaki meselelerin zamanını çalmasına asla izin vermiyorsun.
Aslan: Cesaret, cömertlik senin özelliklerin ama yeri geldiğinde gösterişe düşkün hallerini de görmezden gelmemek lazım… Yaşamında sorun teşkil eden durumlar hiçbir zaman kalıcı olmadılar.
Başak: Ayırt edebilme gücü, dostluk duygusu da seni anlatıyor, takıntılı tavırların da… Gizemlisin.
Kimsenin kolaylıkla çözemediği bir karaktere sahipsin.
Terazi: Adalet, zarafet, bunun yanı sıra hareketsizlik seni sen yapan tanımlar. Tartışmalardan hoşlanmıyorsun. Mutluluk için o kadar çaba harcıyorsun ki bir karar alman imkansız.
Akrep: Sezgi gücü, hakimiyet, akıl ve kuşku; seni sen yapan özelliklerin… Güç, irade ve azim! Sağlam bir karaktersin.
Yay: Felsefi yapı, iyi niyet, özgürlüğüne fazla düşkün olma, sabırsızlık ve çabuk bıkma... İşte bunlar tam da seni anlatıyor.
Oğlak: Çalışkanlık, dayanma gücü, aynı zamanda sert tavırlar ve huzursuz yapı seni anlatıyor. Çatışan duygular ise seni hiç bırakmıyor.
Kova: Orijinal fikirler, yenilik isteği, özgürlük ve muhalefet tavırlar… Farklı bir karaktere sahip olduğun, bu konuda takındığın tutumda kendini gösteriyor.
Balık: Yardımsever, merhametli yapı, aynı zamanda kararsızlık… Büyük üzüntüler seni oldukça derinden etkilerken, ayağa kalkıp yürümeye devam ediyorsun.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Uranüs ayrışması, yüzleşmesi en bol günlerini işaret ediyor. 2001 yılında başlayan her türlü yapıya kırılma yaşatacak günlerden geçiyoruz. Eğitim sistemi ve çocuklarla ilgili haberler sosyal medyanın gündemine bir anda oturabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA