Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ayrılık da hayata dahil

Ayrılık acısı, herkesin hayatın bir döneminde deneyimlediği bir durumdur. 'Bu acıyla nasıl baş ederim?' diyorsanız, sizin için yazdığım yazıyı mutlaka okuyun. Çaba gösterseniz de kurduğunuz o iki kişilik dünya belki sudan sebeplerle, belki anlamlandıramadığınız nedenlerle yıkıldı. O ilk buluşmanın heyecanı, birlikte kurulan hayallerin büyüsü zamanın tozuna karışıp gitti. Onca fedakarlık yaptınız, zamanınızı, hatta hayatınızı adadınız ama olmadı. Hemen, arkadaşlarla yapılacak kritikler için bir buluşma ayarladınız, aynı konuşmayı belki bin farklı açıdan, yorulmadan değerlendirdiniz. Sonuç değişmiyor… Efendim, siz de bir süre sonra aslında başka birini istediğinizi fark etmiyor musunuz? Yeniden başlayabilmek için önce kabullenmek gerekiyor, tabii ki öncelikle acı çekmeyi göze alarak. Her ayrılığın nedeni, yapısı mutlaka farklıdır. Ama değişmez bir gerçek var ki, o da ayrılığı kabullenmek zorunda olduğumuz. Kabullenme süreci ne kadar gecikirse, o kadar hayatımızdan çalacaktır. İlişkiler hayatımızın temeli. Korunarak ya da kendimizi avutarak yalnız başımıza yaşayamayacağımız için, biten ilişkilerimizi başarısızlık olarak görmek yerine, bize kattığı değerlere odaklanmalıyız. Ayrıldınız, acısıyla yüzleştiniz, kendi eksilerinizi ve ayrıldığınız kişilerin hatalarını gördünüz. Artık ne istediğinizi düşünmek için harika bir zamandasınız. Ne istediğinizi, beklentilerinizi, ilişkisel yeteneklerinizi bildikten sonra yeni ilişkinizde mutluluğu yakalamanızda engel kalmayacak. Ne yaşadıklarınızı hiçe sayın, ne de geleceğinizi geçmişe hapsedin.



ASTRO GÜNDEM
Venüs-Plüton karşıtlığı; devletle iş insanlarının iletişimine vurgu yapıyor. Uluslararası ticaret yapan büyük markaların derdi bugünden sonra daha da artabilir. Temmuz ayının sonuna kadar pek çok marka ile ilgili farklı haberleri art arda duyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA