Kayseri’nin yöresel lezzetleri, Ramazan ayının gelmesi ile beraber iftar soflarında ki yerini aldı.
Kayseri’nin yöresel lezzetleri pastırma, sucuk, mantı ve çemene Ramazan ayının gelmesi ile beraber vatandaşlar yoğun talep gösterdi. Pastırma ve sucuk satışı yapan Metin Elma, Ramazanın gelmesi ile beraber, vatandaşların yöresel lezzetlere ilgi gösterdiğini söyledi. Elma, "Satışlarımız da Ramazan’ın gelmesi ile beraber artış oldu. Pastırma ve sucuk olarak bizim güzel işimiz oluyor. İnşallah bu satışımız yaz sonuna kadar devam eder. Kayseri’mizin gülü pastırma, sucuk ve mantıdır" ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kayseri Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Kayseri Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.