Bugüne kadar sürekli olarak tükettiğiniz yiyeceklerin altında yatan ilginç nedenleri ve şaşırtıcı bilgileri sizler için araştırıp bir araya getirdik. İşte neredeyse her gün tükettiğiniz yiyecekler hakkında daha önce hiç duymadığınız bilgiler…
Fasulye
Fasulye bmörek şeklinde olduğundan böbrek hastalıklarına iyi geldiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir.
Portakal
Yılların C vitamini deposu olarak bilinen portakal meyvesi C vitamini içeriği açısından neredeyse ilk 10'a bile gremiyor. En zengin C vitamini deposu olan meyveler arasında limon ve kivi ilk sıralarda yer alıyor.
Muz
Muzda antiasit özelliği vardır. Bu sayede midenizde ekşime veya yanma hissettiğiniz zaman muz yerseniz mideniz rahatlar.
Ananas
Ananas tüketilirken dil üzerinde yer alan tomurcukları geçiçi bir süreliğine işlevini kaybeder.
Siyah karpuz
Dünyanın en pahalı karpuzu olarak bilinen siyah karpuz, Japonya'da üretiliyor. Fiyatı ise 6300 dolar