Sotelenmiş Mor Lahana Salatası

  • 4 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Kolay
  • Hazırlama Tekniği: Soteleme/Tava
  • Yemek Daveti
Üye Tarifi

MALZEMELER

1/2 mor lahana
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı irice dövülmüş ceviz
1 çay bardağı haşlanmış mısır
5 adet kornişon turşu
8-10 dal maydanoz
1 adet limon
1.5 su bardağı süzme yoğurt
tuz

YAPILIŞI

Mor lahanayı ince kıyıp zeytinyağında 5 dakika soteleyin. Ocaktan alıp ılıtın. Üzerine ceviz, mısır, dilimlenmiş kornişon turşu, kıyılmış maydanoz, limon suyu ve tuz ilave edip harmanlayın. Çırpılmış süzme yoğurtla iyice karıştırıp servis yapın.
Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.