Mastabe

  • 6 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Kolay
  • Hazırlama Tekniği: Haşlama
  • Yemek Daveti
Üye Tarifi

MALZEMELER

4-5 yaprak pazı
350 gram süzme yoğurt
Çörek otu
Zeytinyağı
Tuz

YAPILIŞI

Pazıyı sıcak suda 5 dakika bekletip süzün ve ince doğrayın. Süzme yoğurt ve tuzu karıştırıp üzerine pazıyı ekleyin. Üzerine arzunuza göre zeytinyağı ve çörek otu ilave ederek servis yapın.
Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.