Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Başkan Özbek akıl danışmalı!

- Dursun Özbek kendisine ve ailesine özel telefonundan çok ağır tacizler yapıldığını söyledi. Bunu nasıl yorumluyorsunuz? Özbek seçime gitmeli mi?
Dursun Özbek, Galatasaray'a başkan olurken, kimsenin kafasına silah dayamadı... Başkan Özbek, Duygun Yarsuvat'ın yönetiminde mali işlerden sorumlu başkan yardımcısıydı ve çok da başarılıydı. Parayı iyi yönettiği için Yarsuvat sonrası kimse G.Saray Başkanlığı'na aday olmadan Dursun Özbek göreve davet edildi. Ve Dursun Özbek, 2000 oy alarak G.Saray Başkanı seçildi. Başkanın icraatlarını eleştirebiliriz. Söz verdiği halde G.Saray Avrupa'ya gitmeme cezası aldı. Fazlasıyla hoca değiştirdi. Oyuncu transferlerinde görev verdiği sorumlu kişiler G.Saray'a ekonomik açıdan büyük zararlar veren yanlış transferler yaptılar. G.Saray futbol dahil bu sezon birçok sportif alanda başarılı olamadı. Elle tutulacak en büyük başarı şimdilik kadınlar voleybolda 50 yıl sonra gelen final.
G.Saray Başkanı'nı eleştirmenin de bir adabı vardır. Tribünler "Yönetim istifa" diyebilir. Bir grup taraftar tribünde protesto amaçlı sırtlarını sahaya dönebilir. Ya da İspanya'daki gibi beyaz mendil sallayarak başkan ve yönetimini istifaya davet edebilir. Ancak başkanın telefonunu ele geçirip, kendisine ve ailesine yapılan hakaretler çok çirkin. Başkan Özbek göreve gelirken, "Ben başarısız olmak için geldim" demedi! Ama sportif anlamda camia ve taraftarı mutlu edecek başarılar kazanamadı.
G.Saray'da bir kitle "Başkan dönemini tamamlamalı artık ara seçimler olmamalı" diye bastırıyor. Yönetim sayısı zaten eksik. Başkan Özbek bu topal yönetimle G.Saray'ı yönetmeye devam ediyor. Özbek'in yerinde olsam G.Saray'ın parlak günlerine imza atan başkanlar ve yöneticilerle bir araya gelir, sorunları masaya yatırırım. "Nerede eksik yaptım" diye sorarım. Hatta Sportif AŞ. 'nin başına bu kez işin ehli isimleri getiririm. Bunu yapmak zor değil. Konu G.Saray'ın menfaatleri ise gerisi teferruattır. G.Saray'ın içinde Dursun başkana yol gösterecek çok kaliteli isimler olduğu gibi birlikte çalıştığı ve neler yapabileceklerini yakından tanıdığı yol arkadaşları var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA