Lezzet denilince akla gelen şehirlerden biri Hatay olunca buraya düzenlenen turlar da büyük ilgi görüyor. Hatay turunun ilk durağında yöreye özgü bir kahvaltı ediliyor. Dağ kekiği ve zeytin ile hazırlanan zahter salatası, cevizli çökelek, köy peyniri, Hatay'a özgü tuzlu yoğurt, baharatlı çökelek sürk ve daha birçok köy lezzetiyle sofra donatılıyor. Kahvaltının ardından Antakya'nın Hatay Arkeoloji Müzesi ve dünyanın ilk mağara kilisesi olan St. Pierre Kilisesi ziyaret ediliyor. Günün devamında ise içli köftenin sacda yapılan çeşidi Hatay usulü oruk, etli yöresel börek semirsek, lavaş ekmeği ve turşuyla birlikte tüketilen macun kıvamında aşur, Antakya mezeleri, dillere destan künefe ve daha birçok lezzet tadılıyor. Tur sırasında Titus su kanalları da görülebiliyor. Jolly Tur ile katılabileceğiniz bu tur uçaklı olarak her cumartesi İstanbul'dan hareketle bir gece iki gün sürüyor.