Maç Sonuçları

Gruplarda son gün

Giriş: 26 Ocak 2017, Perşembe 00:00 Güncelleme: 26 Ocak 2017, Perşembe 00:59
Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasında son maçlar bugün oynanıyor. Heyecan, yine futbolseverlerin değişmez adresi A Spor ve A2 ekranlarında yaşanacak.

Son 16'da dev eşleşmeler
Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak maçlarla grup aşaması tamamlanacak. Son 16 turunda üç eşleşme dışında rakipler belli oldu. Kasımpaşa, Çaykur Rize ve Gençlerbirliği'nin rakipleri, bugün A ve D Grubu maçlarında alınacak sonuçlara göre şekillenecek. Maçlar 4-5 Şubat tarihlerinde hafta sonu oynanacak. Tek maç usulüne göre oynanacak turda rakiplerini yenenler çeyrek finalist olacak. Kesinleşen eşleşmeler şöyle:
Beşiktaş-Fenerbahçe
Başakşehir-Galatasaray
Akhisar Belediye-Gümüşhane
Atiker Konya-Ümraniye
Tuzlaspor-Sivasspor


Sivasspor-Başakşehir 0-0
ZİRAAT Türkiye Kupası F Grubu 6. hafta karşılaşmasında TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor evinde Başakşehir'i konuk etti. Son 16'yı garantileyen iki ekibin yoğun yağmur yağışı altındaki mücadelesinde futbolcular birbirleri kadar zeminle de uğraşmak zorunda kaldı. Ekipler sahadan birer puanla ayrıldı. A2'den naklen yayınlanan maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Çaykur Rize-Kasımpaşa 2-3
TÜRKİYE Kupası'nda B Grubu'ndaki zirve mücadelesinde Kasımpaşa, deplasmanda Çaykur Rize'yi 3-2 yenip liderliği kaptı. Paşa, devreyi Otigba'nın golüyle 1-0 önde kapattı. Konuk takım 52'de Guanca ve 56'da Titi ile farkı üçe çıkardı. Rize'de Edomwonyi ve Oğulcan'ın golleri puana yetmedi. Paşa 15 puanla grubu zirvede tamamlarken, Rize 13 puanla ikinci oldu.

Ümraniyespor-Bursaspor 0-1
Kupada Bursaspor son maçında 1.Lig ekibi Ümraniyespor'u tek golle geçti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sonrası sahaya altyapı antrenörü Tunahan Akdoğan yönetiminde genç takviyeli bir kadroyla çıkan yeşil-beyazlılar maçı 19 yaşındaki Mert Örnek'in golüyle kazandı. Karşılaşmada Bursaspor'dan Stancu penaltı atışından yararlanamadı.

Menemen Belediye-G.Birliği 3-2
C Grubu 'ndaki prestif maçında Gençlerbirliği karşısında gülen taraf 2.Lig ekibi Menemen Belediye oldu. İzmir ekibi Gökhan Ünal, Yasin Güreler ve Mustafa Şen'in golleriyle 66. dakikayı 3-0 öne geçti. G.Birliği'nde Mehmeti ve Bady'nin golleri skoru değiştirse de kazanan taraf değişmedi. Maç sonu Menemen taraftarları takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.

Osmanlı-Kırklarelispor 3-0
Osmanl ıspor dün Kırklareli'ni üç golle geçmesi sonrası A Grubu'nda puanını 12'ye çıkardı. Regattin ve Rusescu'nun iki golüyle 2.Lig ekibi kolay geçen Başkent ekibi bu sonuçla son 16 turunu garantiledi. Bugün oynanacak maçta Gaziantepspor, Şanlıurfa'yı yense bile Başkent ekibi, üçlü averaj hesabına göre en kötü ihtimalle 2. olacak.