Maç Sonuçları

Oğuzhan tek başına 3 Manisa’ya bedel!

Beşiktaş’ın ilk 11’inin toplam piyasa değeri 47.4 milyon Euro’ydu. Sadece Ozi’nin değeri bile (12 milyon Euro), rakip takımın toplam değerinin (3.9 milyon Euro) 3 katından fazlaydı

Giriş: 29 Kasım 2017, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 29 Kasım 2017, Çarşamba 03:15
Beşiktaş, Manisaspor maçında takımların piyasa değerlerine bakıldığında bile aradaki fark açık bir şekilde ortaya çıkıyordu… Siyahbeyazlı ekip, her ne kadar Oğuzhan, Negredo, Adriano gibi isimler 11'de yer alsa da sahaya yedek bir kadroyla çıktı. Buna rağmen Kartal'ın ilk 11'nin piyasa değeri 47.4 milyon Euro'yu buldu. TFF Birinci Lig'de sondan ikinci sırada bulunan Manisaspor, 27 kişilik toplam kadrosunun 3.9 milyon Euro'luk değeriyle kendisinden 12 kat daha pahalı bir 11'e karşı mücadele etti. Beşiktaş ilk 11'inde en pahalı isim olarak 12 milyon Euro'luk değeri ile Oğuzhan ilk sırada yer alırken, yıldız futbolcuyu, Jeremain Lens (10 milyon Euro) ve Garry Medel (7.5 milyon Euro) takip etti. Bu arada en son 1 Kasım'da 1-1 sonuçlanan Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçında ilk 11'de yer bulan Oğuzhan, ligde Akhisar ve Yeni Malatya maçlarının ardından yeniden takımdaki yerini aldı.

GÜNEŞ: 1200 KAMERA VAR AMA SEYİRCİ YOK
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Manisaspor'un lige daha fazla önem verdiğini belirtirken, "Rakibimizin durumuna bakmadan kendi futbolumuzu oynadık" dedi. Tecrübeli hoca, maçın seyircisiz oynanmasıyla igili soru üzerine, "Statta 1200 kamera var ama taraftar yok. Tuhaf bir durum. Bunun muhasebesini yeniden yapmalıyız" yorumunu yaptı. "Skora bakıp, mükemmeliz diyemeyiz" ifadesini kullanan Şenol Güneş, "Talisca'ya alternatif bir oyuncuya ihtiyaç var mı?" sorusunu ise "Hayır yok. Cenk, Negredo, Oğuzhan gol atar. Ricardo gol atmaz, orta yapar" şeklinde yanıtladı.

USTADAN ÇIRAĞA DERS
Şenol Güneş, uzun yıllar hocalığını yaptığı Fatih Tekke'yle ilk kez teknik direktör olarak karşı karşıya geldi.