Maç Sonuçları

Kupada tam gaz

ZTK 5. tur ilk maçında Rodallega hat-trick ile yıldızlaşırken, perdeyi Olcay kapattı. Bero da iki asist ile öne çıktı. Trabzonspor böylece iki hafta sonra oynanacak rövanş öncesi turu kolayladı

Giriş: 01 Aralık 2017, Cuma 00:00 Güncelleme: 01 Aralık 2017, Cuma 01:19
Trabzonspor ligdeki çıkışını Ziraat Türkiye Kupası'nda da sürdürdü ve BŞB Erzurum'a fark attı
10. dakikada sağ kanatta topla buluşan Bero'nun ceza sahasına yerden yaptığı ortayı penaltı üzerinde kontrol eden Rodallega, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.
27. dakikada Mehmet Ozan'a pres yapan Bero'ya çarpan top Rodallega'nın önünde kaldı. Kolombiyalı da ayağının içiyle Erzurumspor kalecisini avladı: 0-2.
77. dakikada yine rakip savunmaya pres yaparak topu kapan Bero, Trtovic'den sıyrılarak pasını verdi. Rodallega'ya sadece boş kaleye göndermek kaldı: 0-3.
86. dakikada Stephane Acka'nın geri pasında kaleci Hakan çıkmakta gecikti. Araya giren Olcay Şahan, çaprazdan vuruşuyla takımını farka taşıyan golü kaydetti: 0-4.
2 golle gitti 3 golle döndü
25 Ekim'de oynanan Çorum Belediyespor maçında iki gol atıp, kırmızı kartla oyundan atılan Hugo Rodallega, bu tarihten sonra kupada çıktığı ilk maçta BŞB Erzurumspor ağlarına bu sefer 3 gol bıraktı. Kolombiyalı forvet cezasının bitimi sonrası ligde Osmanlıspor maçında forma şansı bulurken, 20 dakika oyunda kalmış fakat etkili olamamıştı.

BİR GÖRÜŞ: Yunus EMRE SEL
Önemli mesajlar

Trab zon spor 'un hedef olarak önceliğini verdiği kupada BŞB Erzurum ile yaptığı ilk maçta gözler hiç kuşkusuz ligde çok az şans bulan isimler ile gençlerdeydi. İlk 11'de şans bulan Rodallega attığı goller ile her zaman rekabete hazır olduğunun mesajını verirken, iki asist yapıp, bir golü de hazırlayan Bero, dikkat çekici bir performans ortaya koydu. Abdülkadir yine gözlerin pasını silerken, ilk kez görev alan Batuhan ise orta sahada sade ama sağlam bir görüntü verdi. Stoper sıkıntısı yaşayan Trabzonspor'da, Hubocan'ın bu bölgede Mustafa Akbaş ile görev alırken başarılı bir görüntü vermesi hiç kuşkusuz en çok Çalımbay'ı mutlu etmiştir. Olcay cezası sonrası golle moral bulurken, Kucka'nın ise henüz 90 dakikalık fizik güce sahip olmadığını da gördük.