Maç Sonuçları

Kolay olmayacak

Rıza Çalımbay, Konya maçı öncesi inançlı ve temkinli: “Hazırız ama bizi 120 dakika da bekliyor olabili.r F.Bahçe maçı kadar önemli bir sınav. Taraftarı yanımızda görmek istiyoruz.”

Giriş: 16 Ocak 2018, Salı 00:00 Güncelleme: 16 Ocak 2018, Salı 01:54
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor ile kupada oynayacakları rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Maçta taraftara çok ihtiyaçlarının bulunduğunu vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti: "Konyaspor maçı camia için çok önemli maç. Çıkabileceğimiz en iyi kadroyla sahaya çıkacağız. Biz 1-0'lık skoru telafi edecek güçteyiz. Kolay bir maç olmayacak. Bizi 120 dakika da bekliyor olabilir. Her şeye hazırız. Fenerbahçe maçı kadar önemli maç. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Konyaspor, tehlikeli bir takım. Deplasmanda kontratakta etkili isimlere sahip. Bu maçı kazanmak için her türlü riske gireceğiz."

BURAK YILMAZ YOK, OKAY BELKİ
Tecrübeli çalıştırıcı, sakatlığını yeni atlatan Burak Yılmaz'ı bu maçta riske etmeyeceğini, Okay Yokuşlu'nun durumuna ise maç saatinde karar vereceğini açıkladı. Çalımbay, Burak'ı lige kadar özel olarak hazırlayacak.