Maç Sonuçları

Her şey güzel futbol bitmiş

Şenol Güneş, bu ortama artık itiraz etmeyeceğini söyleyerek, “Ne desem ceza. Hayırlı olsun diyelim kapatalım. Algı yapılıyor, ne anlatacağım” ifadesini kullandı

Giriş: 02 Mart 2018, Cuma 00:00 Güncelleme: 02 Mart 2018, Cuma 07:36
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ardından sadece futbol konuşacağını ifade etti. Güneş maçı değerlendirirken, "Kazanmak için sahaya çıktık. Golü de bulduk. İlk pozisyonda onlar da golü buldu. Gol bulabilirdik daha fazla. Direkten dönen topumuzdan sonra yediğimiz sürpriz gol, hatalarımızdan biri. Oyun genelinde üstünlük bizde olmasına rağmen beraberliğe üzgünüz. Gergin olmasına üzülüyoruz. İki takım futbol adına da iyi işler yaptı" diye konuştu.

HEP ALGI YAPILIYOR
Güneş olaylar için de şunları söyledi: "Konuşsam ne olur. Herkes algı için konuşuyor. Futbol bitmiş zaten. Ben de şikâyetçiyim. Ne anlatacağım. Arkadaşlar bir kurum bulmuşlar saldırıyorlar. Ben böyle konuşacağım şimdi, 'Oh malzeme çıktı' diyor. Böyle kirli akvaryum var. Hep algı yapılıyor. Ben ne desem ceza. Hayırlı olsun diyelim kapatalım. Bana daha fazla ceza versinler. Hallederiz Türk futbolunu. Belli ki herkes bir kuruma çalışıyor. Artık toplantı da yapmayacağım. Artık nasılsın diyeceğim, gideceğim. Tepkisi anlık Quaresma'nın, hatalı yaptığı. Vursalar bile bir şey yapmayacak. Lens'le ilgili de herkes elinden geleni yapıyor."