Maç Sonuçları

Seyircimizin önünde finale çıkacağız!

Topraktepe, “İlk yarıda kötü oynadık ama devrede yaptığımız konuşma ve değişikliklerle kontrolü aldık. Rövanşta turu geçeceğiz” dedi

Giriş: 24 Nisan 2024, Çarşamba 07:00
Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, 0-0'lık sonucun avantaj olduğunu belirterek rövanşı seyircinin de desteği ile alarak finale çıkacaklarına inandığını dile getirdi. Genç antrenör, "Ankaragücü'nün baskı yapacağını biliyorduk ama önlem alamadık. Agresif olamadık ve geniş alanları kapatamadık. Devre arasındaki yaptığımız konuşma ve ikinci yarıdaki değişikliklerle hakimiyeti aldık" diye konuştu. Semih'in derbide forma giyip giyemeyeceği ile ilgili olarak da "İnşallah aramıza katılır, idmanlara başladı" ifadelerini kullandı.

'OYUNUN GALİBİYİZ'
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, iyi futbolun karşılığını alamadıklarını belirtti. Deneyimli hoca, "Oyuncularımla gurur duyuyorum. Beşiktaş'a üstünlük kurdular. İnşallah Ankaragücü tarihine yakışır bir şekilde finale çıkarız. Üzgün olduğum nokta, bu sezon skorlar bir türlü gelmedi. Bu maçta da oyunun galibi biziz ama sonuca yansıtamadık" dedi.