Maç Sonuçları

Hedef Eskişehir

F.Bahçe’nin evinde Adana Demirspor’u, G.Saray’ın Sivas Belediye’yi, Beşiktaş’ın ise Manisaspor’u ağırlayacağı Türkiye Kupası 5’inci tur ilk maçlarında Trabzonspor, Erzurum; Kars 36 Spor ise Başkent yolcusu

Giriş: 03 Kasım 2017, Cuma 00:00 Güncelleme: 03 Kasım 2017, Cuma 01:56
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5'inci tur eşleşmeleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde belli oldu. 4. turdan gelen 27 takımla birlikte geçen sezon kupayı kazanan Atiker Konyaspor ve Süper Lig'i ilk 4 sırada bitiren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ile Galatasaray; ATV, A Spor ve A2'den sporseverlere ulaşacak.

TURKUVAZ'A TEŞEKKÜR
5.TUR ilk maçları 28-30 Kasım'da, rövanşlar 12-14 Aralık'ta oynanacak. TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in Hakkari'de şehit düşen asker ve güvenlik görevlilerimizi anarak başladığı konuşmasında, "Tüm liglerin 5. turda temsil edilmesinin futbol adına bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Turkuvaz Medya Grubu ve Ziraat Bankası'na spora destekleri için çok teşekkür ederiz" dedi.

ESKİŞEHİR'DEKİ FİNAL 9 MAYIS'TA
Ziraat Türkiye Kupası 5. turun kura çekimi için Futbol Federasyonu yöneticileri ve kulüp temsilcileri Riva'da bir araya geldi. A Spor'dan canlı yayınlanan kura çekimi sonrası kulüp yetkilileri birbirlerine başarı diledi.

NE DEDİLER?
Kars 36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız: 1.5 yıl önce kurulan takımı Bölgesel Amatöre çıkarıp 5.tura geldik. 5 büyüklerden birini istiyorduk ama G.Birliği çıktı. İnşallah bir dahaki turda bu eşleşme olur. Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay: Güçlü takım ya da güçsüz takım çıksın deme şansımız yok. Kış yaklaştığı için Manisa iyi oldu. Adana Demirspor Başkanvekili Mustafa İzgioğlu: Fenerbahçe'nin çıkması iyi oldu. Adana Demirspor büyük bir takım. İnşallah biz turlayacağız. F.Bahçe Yöneticisi Metin Doğan: Adana Demirspor, Türkiye'nin önemli kulüplerinden birisi, saygı duyduğumuz bir ekip. Hedefimiz Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek.