6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Türk Tabipler Birliği şehir hastanelerine de karşı!

Türk Tabipler Birliği şehir hastanelerine de karşı!

14.11.2018 | 15:43

Türkiye karşıtı açıklamalarıyla öne çıkan Türk Tabipler Birliği'nden skandal bir açıklama daha geldi. FOX'un da sözcülüğünü üstlendiği kurumun Merkez Konsey Başkanı Sinan Adıyaman şehir hastanelerinin Türkiye'de sağlık sisteminin sonu olacağına inandığını söyledi.

FOX TV'de Çalar Saat programıyla izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya'nın bugünkü konuğu TTB Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman oldu.

"İYİ YAPILAN NE VAR?"

Türkiye'deki sağlık sistemi hakkında değerlendirmelerin yapıldığı yayında, İsmail Küçükkaya iktidarın sağlıkta hiç mi iyi bir şey yapmadığını sordu.

"ALTYAPI ÇALIŞMALARI ÇOK KÖTÜ"

Bunun üzerine TTB Başkanı, "Bir tek şey var. Yeşil kartlılara eczaneleri açtılar. SSK ile Emekli Sandığı'nı birleştirdiler. Altyapı çalışmaları çok çok kötü. Bakın; şehir hastaneleri, Türkiye'de sağlık sisteminin sonu olacak." ifadelerini kullandı.


AFRİN OPERASYONUNA DA KARŞI ÇIKMIŞLARDI!
Söz konusu kurum daha önce de Zeytin Dalı Harekatı'na karşı çıkmıştı. Operasyonla ilgili açıklama yapan kurumun "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" başlığıyla yapılan açıklamada, her çatışmanın ve her savaşın sağlık açısından onarılmaz sorunlara yol açıp, insanı bir dramı beraberinde getirdiği belirtildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA