Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Kemal Bey için yalan söylemek ahlak sorunu değil

Nihayet Tarhan Erdem'in şirketi Konda da araştırma sonucunu yayınladı: Evet oyları yüzde 56.8...
Aramızda tartışıyoruz: Sonuç 55'e 45 olumlu çıkarsa, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hali nice olur?
Bir arkadaş "Sesini keser" dedi.
Çünkü "Bu yüzde 45 benim" diye babalanmaya kalkışırsa... Başbakan Erdoğan da, "Git o yüzde 45'i MHP ve diğerleriyle bölüş, öyle gel" dermiş.
Katılmıyorum. Mutlaka bir şeyler uydurur.
Çünkü ben hayatımda onun kadar kolay yalan söyleyen bir siyasetçi görmedim.
Geçen gün sözünden dönüp durduğu için "Tornistan Kemal" demiştim. Düşündüm ki bu lakap yetersiz: Dönmek başka, üfürmek başka...
Hop diye yalan söylüyor. Anında çamur atıyor. Dur demeye kalmadan tıraşlıyor.
Ne Baykal böyledir, ne de Bahçeli...
Dikkat ederseniz Erdoğan gibi çekirdekten yetişme bir siyasetçi bile şaşırdı kaldı. Bu kadar yalana onun da aklı ermedi. Ekranlarda yakınıyor.
Her politikacı olayları biraz eğip büker ama bunun durumu farklı. Bu bir fenomen, bir vaka! Atmasyon ustası. Tam bir kıtırcı!
Sanki çocukluğundan beri hayalini kurduğu ortama, nihayet kavuşmuş gibi: Dakika başı yalan söylüyor ama kimse kulağını çekmiyor.
Bence yalanlarını, ahlaki bir sorun değil, bir başarı öyküsü olarak görüyor. Bu konuda duyarsız... Yani yalan söylediğinde 'süperegosu' müdahale etmiyor.
Bu adamdan çekeceğimiz var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA