Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Bekir Coşkun?

HaberTürk gazetesi, köşe yazarlarından Bekir Coşkun'un işine son verdi. Bu konuda bir iki kelime etmek isterim:
* Yazarın başına geleni, "Bekir Coşkun kovuldu" diye kaba bir biçimde sunanları kınıyorum. Kaba bir anlatım... Ayıp. Ancak yüz kızartıcı bir suç işlediği için gönderilen insana "kovuldu" denebilir.
* Bekir Coşkun, "İlk bertaraf olan ben oldum" diyor. Yani Başbakan Erdoğan'ı suçluyor.
Halbuki gönderilmesinin temel sebebi, aldığı yüksek maaşın (ayda 23 bin lira olduğu yazıldı; ayrıca şoför ve sekreter) karşılığını verememesi.
Onu HaberTürk'e, "Göbeğini kaşıyan adam" tarzında, yeni hakaret biçimleri bulması için aldılar.
Ama alanlar da, kendisi de şunu göremedi: O hakaretler, Hürriyet gibi derin devletin gazetesinde yazılınca anlamlı oluyor.
Çünkü o tür laflar, "Demek ki asker böyle düşünüyor" şeklinde algılanıyor.
Bekir Coşkun'un HaberTürk'te yazdıklarını ise kimse önemsemedi. Başbakan'a ya da AKP seçmenine hakaretler yağdıran, ağzı bozuk bir Kemalist'ten farkı yoktu çünkü...
* "Türkiye'de orman yangını var, herkes yanacak" diyerek taraftar toplamaya çalışıyor Coşkun...
Hükümetin muhalif medyayı susturmak gibi bir niyeti olsa, bu işi Coşkun'dan çok daha iyi yapan Sözcü gazetesine müdahale eder. (Sürekli kaybeden bir zihniyete niye müdahale etsinler ki?)
Not: Referandumda Evet çıkınca, Sözcü gazetesi, Başbakan Erdoğan'ı fotomontajla Osmanlı Sultanı yapıp, "Çok Yaşa Padişahım" diye manşet attı. Fikren hiç katılmasa da çok güldüm.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA