Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Bu ne kebabı?

İşte siyasetten mümkün olduğunca uzak durup, hayatın diğer alanlarına göz attığımız, kulak kabarttığımız bir pazar günü daha...
Geçenlerde ünlü bir kebapçıya gittik. Türkçe ve İngilizce hazırlanmış mönüye bakarken, 'Urfa Kebabı'nın karşısında, parantez içinde, şöyle yazdığına şahit olduk:
"Kebap Antep style without spicy" ... (Konumuz İngilizcesinin doğru olup olmaması değil.)
Yani Urfa Kebabı denilerek, acısız Antep Kebabı servis ediliyordu. 'Adana Kebabı' da aynıydı: Ancak bu kez Antep Kebabı acılı oluyordu.
Hani geçen haftalarda yazdığım, cumartesi günleri yapılan Pazar Mezatı gibi bir şey.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA