Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Unutmadan

Bugün Öğretmenler Günü: Herkes gibi benim de birçok öğretmenim oldu. Kimi çok biliyordu ancak az öğretti. Kimi az bildiğini, çok öğretti. Bugüne ne kaldı, kim kaldı diye baktığımda: 1) Aldıklarından çok vermişler... 2) Aklıma nakşolanlar, bunu bilgileriyle değil, bilgelikleriyle yapmışlar... Bütün öğretmenlerime teşekkürler! (Not: Ünlülerin öğretmenlerle ilgili sözlerini okuyordum. Birine çok güldüm. "Öğretmen olmak istemiştim..." demiş Kim Kardashian.)
Göztepe Camii: Ömründe Göztepe'den geçmemiş, Göztepe ve çevresindeki toplumsal hayatı bilmeyen birtakım insanların kararıyla, şahane Göztepe Parkı'nın bir kısmının yenmesine karar verildi. Allah vere de Bağdat Caddesi'ne teğet bir şekilde dikmeseler camii. Çünkü ne zaman cenaze kalksa, yol kenarına fütursuzca park edilen araçlar yüzünden trafik iki saat felç oluyor. (Örnek: Erenköy'deki Galip Paşa Camii...)
Fenerbahçeli Bekir: Dün bütün spor sayfaları Marsilya maçındaki röveşata golüyle F.Bahçe'ye galibiyeti getiren Bekir İrtegün'den söz ediyordu. Maçın istatistiklerine baktım. Bekir 19 kere top çalmış, 20 topu ise rakibe kaptırmış. Yani başarı katsayısı 'eksi'de... Golü hesaba kattığımızda sonuç süper... Golü hesaptan düşersek, zayıf bir karne ile karşılaşıyoruz. Peki, Bekir iyi mi oynadı, kötü mü? Değerlendirmeye şu cümleyle başlamak gerek: Pas verecek kimse olmayınca, topu ileriye vurmak zorunda kaldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA