Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Kozadan çıkan kelebek hastane

Hızlı sayılacak tempoda gece muhabirliği yaptığım zamanlar hastanelere uğramadan etmezdim. Özellikle de devlet ve SSK hastanelerinde olumsuz tablolar, çoğu ekonomik nedenlerle oluşmuş yığınla sıkıntı manzarası serilirdi göz önüne.
İstanbul'da "kafayı fena taktığım" hastanelerden biri de Samatya SSK Hastanesi'ydi. Haftası geçmez; kapıdan olmasa bacadan, hasta kılığına girmiş halde acilden, kendimi kaybettirebildiğim ölçüde içerilerden, koridorlardan sızar her defasında ille bir olumsuzluk demeti derlerdim hastaneden.
Aradan şunca yıl geçti. Keser döndü sap döndü sonunda zaman döndü. Ben yine aynı hastanenin koridorlarında dolanıp özel odamda yatıyorum 2 aya yakındır.
KBB servisindeyim ve çoğu genç pırıl pırıl hekimin gözetimi altındayım.
Sadece onlar da değil başta hocaları olmak üzere dahiliye, fizyoterapi, enfeksiyon, üroloji ve daha pek çok servisten hekimler grubu sabah akşam ziyaretime gelip yakından izlemekte durumumu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA